Yusuf Erdoğan Taraftardan Özür Diledi - Son Dakika
Spor

Yusuf Erdoğan Taraftardan Özür Diledi

Yusuf Erdoğan Taraftardan Özür Diledi

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan, Akhisar Belediyespor karşsında alınan mağlubiyet nedeniyle taraftarlardan özür diledi.

02.02.2016 10:54  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları 1-0'lık mağlubiyet sonrası kupaya veda eden bordo-mavililerde Yusuf Erdoğan, taraftarlara yaşattıkları üzüntü için özür diledi.

"GERÇEKTEN ÖZÜR DİLERİZ"

Sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Erdoğan, "Gerçekten söylenecek çok fazla söz yok. Maçın hemen başlarında bir gol yedik. Bu tür maçlarda yediğin gole karşılık vermek çok kolay olmuyor. Biz de bunu başaramadık ve sonuç olarak mağlup olduk. Türkiye Kupası'nı gerçekten çok istiyorduk ama olmadı. Maçın ardından soyunma odasında gerçekten büyük konuşmalar oldu. Önce hocamız, ardından kaptanlarımız ve bizler konuşma yaptık. Matematiksel olarak ligde ilk 4 içerisinde yer alma şansımız var ve bunu sonuna kadar kovalayacağız. Tek düşüncemiz bundan sonraki maçları kazanarak bir seri yakalamak. Taraftarlarımıza yaşattığımız bu üzüntü için gerçekten özür dileriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yusuf Erdoğan Taraftardan Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • vatandas: takımdan soguttunuz taraftarı aldığımız paraları hak etmiyorsunuz yazıklar olsun 0 0 Yanıtla
  • tsli dadaş: ogul uşaği hep aglattiz 0 0 Yanıtla
  • Yunus demir: Yusuf özürle olmuyor bu işler insanlarla dalga geciyorsunuz cavandayi seyredin resmen alay ediyor kendi sahasında rakip kaleye sut atmayacak kadar acizdiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement