Yürümeden Önce Yüzmeyi Öğrenmiş" - Son Dakika
Güncel

Yürümeden Önce Yüzmeyi Öğrenmiş"

İzmir Körfezi'nde alabora olan balıkçı teknesinde hayatını kaybeden Osman Uğuz'un yakınları "yürümeden önce yüzmeyi öğrendiğini" söyledi Uğuz, Narlıdere'de toprağa verildi.

21.11.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Körfezi'nde alabora olan balıkçı teknesinde hayatını kaybeden Osman Uğuz'un kayınbiraderi Mustafa Akkuş, eniştesinin küçüklüğünden denizle iç içe büyüdüğünü belirterek "Yürümeden önce yüzmeyi öğrenmiş" dedi.

Balık avından dönerken Güzelbahçe sahili açıklarında alabora olan "Furkan" isimli teknede hayatını kaybeden Osman Oğuz'un (34) cenazesi, İzmir Adli Tıp Morgu'ndan yakınları tarafından alındıktan sonra Narlıdere ilçesindeki Şehitlik Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçedeki mezarlıkta toprağa verildi.

Uğuz'un cenazesine yakınları, meslektaşları ve sevenleri katıldı.

Osman Uğuz'un kayınbiraderi Mustafa Akkuş, eniştesini AA muhabirine anlattı.

Eniştesinin ardından 12 yaşındaki yeğeninin yetim kaldığını söyleyen Akkuş, "Sabah bana 'Dayı babam ne zaman gelecek' diye sordu. Yetim kaldı kız. Zaman zaman işini bırakmasını söyledik. 'Dalgası var fırtınası var' dedim. 'Elimden bu işten başka ne iş gelir' yanıtını verdi. Bazen şikayet etse de mesleğini seviyordu" ifadesini kullandı.

Akkuş, eniştesinin küçüklüğünden beri balıkçılık yaptığını belirterek, "Babası da abisi de balıkçıydı. Eniştem doğuştan balıkçıydı. Yürümeden önce yüzmeyi öğrenmiş. Gel gör ki denizde hayatını kaybetti. Yeni bir araba aldı, 100 metre bile binemeden hayatını kaybetti" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yürümeden Önce Yüzmeyi Öğrenmiş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement