Meteoroloji'den 8 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji'den 8 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji; Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Hatay, Osmaniye ve Adana'da kuvvetli yağış beklendiğini açıklayıp yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

22.04.2015 09:03  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bölümünde beklenen yağışların; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, akşam saatlerinden sonra Hatay'ın kıyı kesimleri, Osmaniye ve Adana'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU'NUN KUZEYDOĞUSU'NDA KAR VAR

Ayrıca yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIK DÜŞECEK

Meteoroloji'den alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 5 derece azalarak, mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu, yurdun doğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve batı kesimleri yağmurlu 9

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların akşam saatlerinden sonra doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.) 20

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 20

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9

Erzurum: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı (Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.) 4

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16

Meteoroloji\'den 8 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Meteoroloji'den 8 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • BARTIN 74: NİSAN SONUNA GELİYORUZ AMA DAHA KIŞ MODUNDAN ÇIKAMADIK KÜRESEL ISINMA BELİRTİLERİMİ ACABA MEVSİMLER İYİCE KARIŞTI BAHARI ÇOK AMAÇOK ÖZLEDİK ARTIK GEL BAHAR SIÇAK GÜNLERE DOĞRU GİDELİM ARTIK 8 0 Yanıtla
  • halalala: havaya da bir haller oldu : 5 0 Yanıtla
  • Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri
    09:54 Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri

    Hatay'ın Hassa ilçesinde oto tamirciliği yapan Halil Topal, depremde evini ve iş yerini kaybettikten sonra kurduğu çadırda araç tamiri yaparak geçimini sağlıyor. 9 aydır çadır altında hizmet veren Topal, eski hayatına geri dönmek istiyor.

  • Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı
    09:53 Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı

    Karabük'te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV), kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı. Vali Mustafa Yavuz, BRTV'nin Karabük'ün sesini ve ruhunu objektif habercilik anlayışıyla halka yansıttığını belirtti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise BRTV'nin 29 yıllık yayın hayatı boyunca, Karabük ve bölgenin sesi olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları
    09:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. Yılını Kutladı
    09:48 Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. Yılını Kutladı

    Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, 40. yılını hizmet binasında düzenlenen etkinliklerle kutladı. Ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin'in konuk olduğu etkinlikte, Ekonomide Güncel Gelişmeler konulu söyleşi düzenlendi. GAİB ailesi, kırkıncı yıl pastasını keserek hatıra fotoğrafı çektirdi. Birlik, 17 bini aşkın üyesiyle 190'dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

  • Kurbanlık telaşı erken başladı Denizli'de
    09:48 Kurbanlık telaşı erken başladı Denizli'de

    Kurban Bayramı yaklaşırken, Denizli'de vatandaşlar hayvan yetiştiricilerini ziyaret etmeye başladı. Üreticiler, ekonomik sıkıntılar ve yüksek maliyetlerle karşı karşıya olduklarını dile getiriyor.

  • AK Parti Karabük milletvekilleri Karabük Belediye Başkanı'nı ziyaret etti
    09:48 AK Parti Karabük milletvekilleri Karabük Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

    AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette, milletvekilleri ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Çetinkaya'ya yeni görevinde başarılar diledi. Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan da bulundu.

  • Kayseri'deki operasyonda lav silahı ele geçirildi
    09:46 Kayseri'deki operasyonda lav silahı ele geçirildi

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda lav silahı ve el bombası dahil olmak üzere 455 adet suç unsuru ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca ruhsatsız silahlar, fişekler, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ve iletişim cihazları da ele geçirildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için suç organizasyonlarına karşı mücadelesini sürdürdüğünü açıkladı.


Advertisement