Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Yurtta Asayiş

Dilovası PTT Merkez Müdürlüğü Posta Dağıtım Deposuna giren zanlıların, alarmın çalması üzerine kaçtıkları belirlendi.

20.11.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası PTT Merkez Müdürlüğü Posta Dağıtım Deposuna giren zanlıların, alarmın çalması üzerine kaçtıkları belirlendi.

Polis ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Dilovası PTT Merkez Müdürlüğünün alarmın çalması üzerine olay yerine gitti.

Adreste yapılan incelemede, şubenin yan tarafındaki posta dağıtım deposuna giren zanlıların iş yerinin alarmının çalması üzerine kaçtıkları tespit edildi.

Olayda, bazı kargo kutularına zarar verildiği öğrenildi.

Polis ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaçak sigara operasyonu

Osmaniye'de bir tırda 226 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi, sürücü tutuklandı.

E-90 otoyolunun Kadirli gişeleri yakınındaki dinlenme tesisinin girişinde kontrol noktası oluşturan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphe üzerine 73 FD 453 plakalı tırı durdurdu.

Emniyet müdürlüğü bahçesine çekilen tırın dorsesindeki aramada, kutulara yerleştirilmiş 226 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücü Tahsin K. (35), emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Silah kaçakçılarına yönelik operasyon

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde düzenlenen operasyonda, silah kaçakçığı yaptıkları iddiasıyla 2 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, jandarma ekiplerince silah kaçakçılığına karıştıkları değerlendirilen kişilerle suç aletlerinin ele geçirilmesi amacıyla arama çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Düzova Mahallesi'nde eş zamanlı 2 ev ve eklentilerinde dedektör köpekler yardımıyla yapılan aramada, evin içi ve arazide toprağa gömülü 3 tüfek ve 5 şarjör ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, olayla ilgili gözaltına alınan 2 zanlının işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Eskişehir'deki cinayet

Eskişehir'de tartıştığı ortağı tarafından öldürülen iş adamının cesedi, otopsi işlemi sonrasında yakınlarına teslim edildi.

Başı çekiçle parçalanan, göğsünden ve kalbinden bıçaklanarak öldürülen, ardından tarlaya bırakılan Güven Yıldırım'ın (53) cesedinin Eskişehir Osmangazi Üniversitesindeki otopsi işlemi tamamlandı.

Evli ve 2 çocuk babası Yıldırım'ın cenazesi, ailesine teslim edildi.

Gözaltındaki zanlı Deniz Y'nin susma hakkını kullandığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 16 Kasım'da evinden çıkan Güven Yıldırım'ın, tartıştığı ortağı Deniz Y. (26) tarafından başına çekiçle vurularak öldürüldüğünü belirlemişti. Zanlının ifadeleri doğrultusunda kayıp iş adamının cesedi, Eskişehir- Kütahya karayolunun 24. kilometresinde Deniz Y'ye ait tarladaki metal soyunma dolabı içinde poşete sarılı bulunmuştu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti
    12:36 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin önemi vurgulandı.

  • Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
    12:35 Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

    Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen küçük yıldızlar kız ve erkek bocce ilçe birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara 27 takım katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaların keyifli geçtiğini belirterek, okul takımlarını ve sporcu öğrencileri kutladı. Dereceye giren öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verildi.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti
    12:34 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 ülkeden gelen çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'da ağırladı. İmamoğlu, çocuklara seslenerek, onların enerji ve umut verdiğini belirtti. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali boyunca çocukların İstanbul'un farklı noktalarında eğleneceğini ve birbirlerinin kültürlerini tanıyacaklarını söyledi. İmamoğlu, çocukların evrensel bir dille sevgi ve arkadaşlık kurduklarını vurgulayarak, 23 Nisan'ın tüm dünya çocuklarının bayramı olduğunu ifade etti.

  • Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    12:34 Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesinde kalıcı afet konutları, geçici yaşam merkezi ve çarşıyı ziyaret ederek esnaf ve depremzedelerle bir araya geldi. Ayrıca, devam eden çalışmaları inceleyen Vali Varol, yetkililerden bilgi aldı.

  • Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı
    12:33 Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden sahası heyelanında toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Arama çalışmaları devam ederken, daha önce de bir işçinin cenazesine ulaşılmıştı.


Advertisement