Yunusemreli Hentbolcu Milli Takıma Çağrıldı - Son Dakika
Yerel

Yunusemreli Hentbolcu Milli Takıma Çağrıldı

Yunusemreli Hentbolcu Milli Takıma Çağrıldı

Yunusemre Belediyespor Henbol takımı sporcusu Furkan Kürklü, 21-26 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan 2001 doğumlu Erkek Hentbol Milli Takım Kampına çağrıldı.

21.08.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyespor Henbol takımı sporcusu Furkan Kürklü, 21-26 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan 2001 doğumlu Erkek Hentbol Milli Takım Kampına çağrıldı.

Yunusemre Belediyespor, yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen birçok branşta başarı elde ediyor. Katıldığı organizasyonlarda başarılı sonuçlar elde eden Yunusemre Belediyespor, bünyesindeki sporcuların milli takımda başarılı bir şekilde kendilerini temsil etmesini de sağlıyor. Hentbolda Yunusemre Belediyespor'u başarılı bir şekilde temsil eden Furkan Kürklü de, milli takım kampına çağrılarak önemli bir başarıya imza attı.

Yunusemre Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Vedat Öcal, yaptığı açıklamada hentbol sporcusu Furkan Kürklü'nün milli takıma çağrılmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini vurgulayarak, "Sporcumuz Furkan Kürklü'nün 21-26 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan 2001 doğumlu Erkek Hentbol Milli Takım Kampına çağrılması bizleri çok memnun etti. İnşallah diğer sporcularımızda milli takıma çağrılırlar. Yeni sezon hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Hazırlıklarımızı tamamlayıp kulübümüzü başarılı bir şekilde temsil etmeye devam etmek istiyoruz. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan başta Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine, Yunusemre Belediyespor Başkanımız Sayın Arif Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemreli Hentbolcu Milli Takıma Çağrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement