Yunusemre, Vatandaşın Memnuniyetini Ölçüyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre, Vatandaşın Memnuniyetini Ölçüyor

Yunusemre, Vatandaşın Memnuniyetini Ölçüyor

Yunusemre Belediyesi, MAGNESİA AVM’de kurduğu stantta, belediyenin kurulduğu günden bugüne dek yaptığı ve yapmayı planladığı projeler hakkında vatandaşların fikir ve düşüncelerini almanın yanısıra memnuniyetlerini de ölçmek adına kamuoyu araştırması başlattı.

28.07.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, MAGNESİA AVM'de kurduğu stantta, belediyenin kurulduğu günden bugüne dek yaptığı ve yapmayı planladığı projeler hakkında vatandaşların fikir ve düşüncelerini almanın yanısıra memnuniyetlerini de ölçmek adına kamuoyu araştırması başlattı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir ile birlikte Yunusemre Belediyesinin kurulduğu günden bugüne dek geçen süre içerisinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirmesi planlanan projeler hakkında vatandaşların fikir ve görüşlerini almak memnuniyetlerini de ölçmek adına MAGNESİA AVM'de oluşturulan stantta incelemelerde bulundu.

Vatandaşların duygu ve düşüncelerine çok önem verdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Uygur, "Yunusemre Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü olarak MAGNESİA AVM'de dün itibariyle kurduğumuz standımızda vatandaşlarımızın fikir, düşünce ve memnuniyetlerini ölçmek adına bir kamuoyu araştırmasına başladık. Sürekli vatandaşlarımızla iç içe olan bizler, vatandaşlarımızın duygu ve düşüncelerine önem verdiğimizi bilmelerini istedik. Yunusemre Belediyesi olarak bir buçuk yıldır gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimiz hakkında vatandaşlarımızın memnuniyetini ölçmek, projeler hakkında duygu ve düşüncelerini almak istiyoruz. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatlarıyla kurmuş olduğumuz stantta Yunusemre halkımızla buluşacağız." diye konuştu.

STANT BİR HAFTA SÜREYLE HİZMET VERECEK

Belediyenin projeleri hakkında duygu ve düşüncelerini belirtmek için vatandaşları MAGNESİA AVM'nin ikinci kat girişinde kurulan standa davet eden Belediye Başkan Yardımcısı Uygur, standın saat 10.00 ila 23.00 saatleri arasında vatandaşın hizmetinde olacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre, Vatandaşın Memnuniyetini Ölçüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement