Yunusemre Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Yunusemre Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Yunusemre Belediyesi Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi.

04.11.2015 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Toplam 14 maddeden oluşan Meclis Gündemindeki maddeler tek tek oylanarak karara bağlandı.

Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantısı'na, belediyenin gerçekleştirdiği etkinliklerin sinevizyon gösterimi ile başlandı. Uluslararası Yunus Emre Günleri, Kıbrıs Gazileri'nin Kıbrıs'ı ziyaretleri ve Yuntdağı Mahallelerindeki Köylü Pazaryeri Merkezleri, Piknik ve Spor Alanları oluşturulması hususundaki gerçekleştirilen inceleme gezileri hakkında Meclis Üyeleri'ne bilgi aktarıldı.

ULUSLARARASI YUNUS EMRE GÜNLERİ MECLİS ÜYELERİ'NDEN DE TAM NOT ALDI

Uluslararası Yunus Emre Günleri'nin çok verimliği geçtiği ve tekrarlanması konusundaki görüşlere cevaben konuşma yapan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Her kesim tarafından benimsenmiş ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen, bilgi ve birikimi konusunda kendisini her zaman taze tutan Yunus Emre Hazretleri'ni adına yakışır şekilde anmak, belediyemiz açısından gurur kaynağıdır. Bu etkinliğimize katılan herkese buradan bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Meclis Toplantısında görüşülen 12 madde oybirliği ile kabul edilirken, Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün 28.10.2015 tarih ve 148 sayılı yazısı; Yunusemre İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na nakdi yardım yapılması talebi ile ilgili olan 13. gündem maddesi CHP Meclis Üyeleri'nin çekimser, MHP ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri'nin kabulü ile Başkan ve Encümen Üyelerine yetki verilmesi ile sonuçlandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement