Yunusemre'den Kardeş Belediye Kavaklıdere'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'den Kardeş Belediye Kavaklıdere'ye Ziyaret

Yunusemre\'den Kardeş Belediye Kavaklıdere\'ye Ziyaret

Yunusemre Belediyesi ile kardeş belediye olan Muğla’ya bağlı Kavaklıdere belediyesinin davetlisi olarak Kavaklıdere’ye giden Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak Başkanlığındaki heyet Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti.

10.08.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ile kardeş belediye olan Muğla'ya bağlı Kavaklıdere belediyesinin davetlisi olarak Kavaklıdere'ye giden Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak Başkanlığındaki heyet Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir'i ziyaret etti.

Heyette, Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necip Denktaş, Kırsal Bölge Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu Başkanı Mustafa Gürler ve Gençlik Spor ve Eğitim Komisyonu Başkanı Arif Alkan ve Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel yer aldı.

"AYNI BÖLGENİN VE AYNI KÜLTÜRÜN İNSANLARIYIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, "Başkanımızın ve ekibinin yapmış olduğu ziyaretinden dolayı Kavaklıdere halkım ve Muğlalı hemşerilerimiz adına sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah bizde en kısa sürede belediye meclisi üyelerimiz ve personelimizle birlikte Yunusemre belediyemize bir ziyarette bulunacağız. Bundan sonraki süreçte de aynı bölgenin ve aynı kültürün insanları olarak samimi bir ortamda ortak çalışma alanlarımızı tespit ederek, hep birlikte bu ikili ilişkilerimizin sadece belediyecilik anlamında değil insani yönde de geliştirmek istiyoruz. Belediyecilik sonrasında da insani olarak hep birlikte bu samimi ortamı devam ettirmek en büyük arzumuz. Bunun yanında da Bizden nüfus olarak, belediyecilik olarak ve potansiyel olarak çok daha büyük olan Yunusemre belediyesinin teknik ve bilgi olarak tecrübelerinden faydalanmak hedeflerimiz arasında bulunuyor. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi beye selamlarımı iletmenizi istiyorum." dedi.

"HİZMETLERİMİZ HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, "Misafirperverliğinizden dolayı öncelikle arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür etmek istiyorum. Kardeş belediye olarak bizi övdünüz ve tecrübelerinizden faydalanacağız dediniz. Bizde sizin 3'ncü dönem belediye başkanı olmanızdan dolayı kardeşane olarak bazı bilgileri almış olacağız. Belediye başkanımız 2 dönem milletvekilliği yaptığı için biz gerçekten rahatız. 210 bin nüfuslu bir ilçenin belediyesiyiz. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen hizmetlerimize hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Sizleri de Yunusemre ilçemizde misafir olarak ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyorum." diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ziyaretin anısına içerisinde mesir ve üzümden oluşan hediye sepetini Başkan Demir'e takdim ederken, Başkan Demir'de Başkan Yardımcısı Şiyak'a el işi işlemeli bakır ibrik hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'den Kardeş Belediye Kavaklıdere'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement