Yunusemre Belediyespor'un Güreşte Başarısı Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyespor'un Güreşte Başarısı Sürüyor

Yunusemre Belediyespor\'un Güreşte Başarısı Sürüyor

Yunusemre Belediyespor Güreş Takımı, Uşak’ta gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma Turnuvası’nda takım halinde ikincilik elde etti.

25.11.2015 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye spor Güreş Takımı, Uşak'ta gerçekleştirilen Atatürk'ü Anma Turnuvası'nda takım halinde ikincilik elde etti.

Birçok spor branşında elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren Yunusemre Belediyespor, Uşak'ta gerçekleştirilen turnuvada oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Yunusemre Belediyespor Başkan Yardımcısı Serhat Çağ, takım olarak gerçekleştirilen turnuvada ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirterek, "Uşak ilinde düzenlenen Atatürk'ü Anma Turnuvasına Uşak, Manisa, Muğla ve Afyon illeri iştirak etti. Toplam 75 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen turnuvada Manisa Yunusemre Belediyespor Takımı 2004-2005 yaş grubunda dört birincilik, bir ikincilik alarak takım halinde ikinci oldu. 2002-2003 yaş grubunda iki üçüncülük aldık. Katkılarından dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyespor Başkanımız Arif Alkan, güreş takımımızın antrenörlerimiz ve sporcularımıza çok teşekkür ederim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyespor'un Güreşte Başarısı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement