Yunusemre Belediyespor Başarısına Başarı Katıyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyespor Başarısına Başarı Katıyor

Yunusemre Belediyespor Başarısına Başarı Katıyor

Yunusemre Belediyespor sporcuları, Güreş, Judo ve Wushu branşlarında katıldığı turnuvalarda büyük başarı elde etti.

20.04.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyespor sporcuları, Güreş, Judo ve Wushu branşlarında katıldığı turnuvalarda büyük başarı elde etti.

Yunusemre Belediyespor Güreş sporcusu Ferhat Kanon 13-14 yaş Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi, Judo Takımı sporcularından Tuana Allı Judo İlkokullar Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü, Türkiye Gençler-Büyükler Bay-Bayan Wushu Tao'lu Şampiyonası katılan Muhammmed Talha Çetinkaya ise C grubunda yarıştığı kategorisinde birinci oldu. Yunusemre Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Ömer Rona, Güreş sporcusu Ferhat Kanon'un Düzce'de gerçekleştirilen okullar arası 13-14 yaş Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olduğunu vurgulayarak, "Bu başarı bizim için çok önemlidir. Takım olarak bu çocuklarla 8 aydır çalışıyoruz. Diğer kulüpler bu başarıyı 2-3 senede yakalıyorlar. Bu başarı bizi motive etti. Allah nasip ederse bu hafta sonu Kayseri ilinde 11-12-13 Yaş Greko - Romen Güreş Türkiye Şampiyonası'na takım halinde katılacağız. Bizleri bu yolda destekleyen büyüklerimize Kayseri'den madalya ve madalyalarla dönerek onlara ve tüm Yunusemre Belediyespor ailesine armağan etmek istiyoruz." dedi.

WUSHUDA DA BAŞARI ELDE EDİLDİ

Yunusemre Belediyesi Wushu Takımı Hocası Yusuf Çetinkaya, Sakarya'da gerçekleştirilen şampiyonada sporcularının başarı elde elde ettiğini kaydetti.

Çetinkaya, ilk olarak Antalya'da gerçekleştirilen 2015 Gençler ve Büyükler Türkiye Wushu Sanda Şampiyonası'na katıldıklarını belirterek, "Antalya'da şampiyonaya katılan takımımız geleceğinin parlak olduğunu kanıtladı. Ayrıca Sakarya'da yapılan Türkiye Gençler-Büyükler Bay-Bayan Wushu Tao'lu Şampiyonası'na katılan Yunusemre Belediyespor sporcularından Muhammed Talha Çetinkaya C grubunda yarıştığı kategorisinde birincilik, Muhammed Ali Çetinkaya ise üçüncülük elde etti." diye konuştu.

Yunusemre Belediyespor Başkan Yardımcısı Arif Alkan ise tüm branşlar da başarılar elde ettiklerini vurgulayarak, "Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi, spora çok önem veriyor. Başkanımız ve ekibinin destekleri ile diğer tüm branşlar da olduğu gibi güreş ve Wushuda da başarı elde ettik. Ayrıca Judo'da da Denizli'de gerçekleştirilen Judo İlkokullar Türkiye Şampiyonası'nda sporcumuz Tuana Allı, 48 kg'da Judo İlkokullar Türkiye Şampiyonası'nda 3. oldu. Yunusemre Belediyespor olarak tüm branşlar da başarılarımızın devam etmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyespor Başarısına Başarı Katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement