Yunusemre Belediyespor Badmintonda İddialı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyespor Badmintonda İddialı

Yunusemre Belediyespor Badmintonda İddialı

Yunusemre Belediyespor bünyesinde kurulan Badminton Takımı katıldığı ilk turnuvada göz doldurdu.

27.09.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye spor bünyesinde kurulan Badminton Takımı katıldığı ilk turnuvada göz doldurdu. Antrenör İsmet Özel, badmintonun hızla gelişen bir spor olduğuna dikkat çekerek, Yunusemre Belediyespor takımının bu alanda Türkiye Şampiyonasında dereceye girmeyi hedeflediğini söyledi.

Manisa 9 ve 11 yaş altı Badminton İl Birinciliği müsabakaları Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Yunusemre Belediyespor Kulübü Badminton Takımı turnuvaya toplamda 8 sporcu ile katıldı. İlk kez müsabakaya çıkan Yunusemreli oyuncular performanslarıyla göz doldurdular. Antrenör İsmet Özel, bundan sonraki hedeflerinin Türkiye Şampiyonasına katılarak iyi derce elde etmek olduğunu söyledi. Özel şu bilgileri verdi:

"Sporcularımız badmintona başlayalı 1 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen geleceğe yönelik umut verici müsabakalar çıkarmışlardır. Yunusemre Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Çerçi ve Spor Kulübü Başkanımız Sayın Kılıç Kaya'ya badminton branşına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Herkesi badminton sporuyla ilgilenmeye davet eden Özel, "Badminton Federasyonu 1991 yılında kuruldu. Yeni gelişen bir branş. Buna rağmen çok rağbet görüyor. Çok faydalı, akılla oynanan ve erkesin yapabileceği bir spor" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyespor Badmintonda İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement