Yunusemre Belediyesinden Bir Sosyal Proje Daha - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesinden Bir Sosyal Proje Daha

Yunusemre Belediyesinden Bir Sosyal Proje Daha

Yunusemre İlçesinde hayata geçirdiği sosyal projelerle adından sıkça söz ettiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaşlılara verdiği önemin bir göstergesi olarak Yayla Mahallesinde “Yaşlı Hizmet Merkezi” kurulması için çalışmaları başlattıklarını açıkladı.

22.07.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre İlçesinde hayata geçirdiği sosyal projelerle adından sıkça söz ettiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaşlılara verdiği önemin bir göstergesi olarak Yayla Mahallesinde "Yaşlı Hizmet Merkezi" kurulması için çalışmaları başlattıklarını açıkladı.

Yunusemre Belediyesi yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor. Hayata geçirdiği Sosyal Projelerle dikkat çeken Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaşlılara verdiği önemin bir göstergesi olarak, Yayla Mahallesinde çamlık bir alan içerisinde yaklaşık 14 bin metre kare alanda kurulacak olan "Yaşlı Hizmet Merkezi" adı altında çalışma başlattı.

Ankara Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünden gelen uzman ekipler, Halk Sağlığı İl Müdürü Ziya Tay ile birlikte Başkan Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, hem proje hem de yer tahsisinin ne şekilde olacağı konularını konuştular. Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül hazır bulundu.

"YAŞLILARIMIZ BİZİM BAŞTACIMIZ"

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Çerçi, "Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından kurulan Yayla Sağlık Evinin bir protokolle hem sağlık evi hem de Yaşlılara Hizmet Merkezi olarak kullanılmasının sürecini başlattık. Bu amaçla tahsisi Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne ait olan alanın tahsisinin Yunusemre Belediyesine verilmesi için Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünden gelen uzman ekiplerimiz öncelikle bizi ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında tahsisin ne şekilde olacağı konularını konuştuk. Yunusemre Belediyesi çalışmalarını hızlı ve kararlı bir şekilde devam ettiriyor. Proje hayata geçtiği zaman ilçemizin önemli bir eksiği daha giderilmiş olacak. Bu projemiz sayesinde yaşlılarımız daha rahat bir hayat sürecekler. Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır. Bizler büyüklerine saygıda kusur etmeyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Şunu da burada özellikle vurgulamadan geçemeyeceğim. Yunusemre Belediyesi olarak Yuntdağı'na çok önem veriyoruz. Böylelikle Yuntdağı bölgemiz bu proje ile bir yatırıma daha kavuşmuş olacak." diye konuştu.

Ankara'dan gelen uzman ekipler Başkan Çerçi'ye yaptıkları ziyaretin ardından Yayla Mahallesine geçerek, Projenin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında uzman ekiplere Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da eşlik etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesinden Bir Sosyal Proje Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement