Yunusemre Belediyesi Yuntdağı'ndaki Çocukları Spora Taşıyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi Yuntdağı'ndaki Çocukları Spora Taşıyor

Yunusemre Belediyesi Yuntdağı\'ndaki Çocukları Spora Taşıyor

Yuntdağı’ndaki çocukların yaz okullarına katılmasını amaçlayan proje ile yaz okullarına katılan çocukların ücretsiz servis hizmetini sağlamak amacıyla Yunusemre Belediyesi ve Yuntdağ Genç Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi arasında protokol imzalandı.

11.08.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yuntdağı'ndaki çocukların yaz okullarına katılmasını amaçlayan proje ile yaz okullarına katılan çocukların ücretsiz servis hizmetini sağlamak amacıyla Yunusemre Belediyesi ve Yuntdağ Genç Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi arasında protokol imzalandı.

Yunusemre Belediyesi, Yunusemre Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen Yaz Okulu projesi kapsamında Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Yuntdağ Genç Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Gürler arasında imzalanan protokol ile Yuntdağı'ndaki mahallerde yaşayan çocukların ücretsiz olarak yaz okullarına ulaşımının sağlanması amaçlandı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, belediye olarak sporu çocuklara sevdirmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, "Yuntdağı mahallelerimizde yaşayan çocuklarımızın spor faaliyetlerinde bulunmasını amaçlayan projede bizde Yunusemre Belediyesi olarak çocuklarımızın ulaşımını karşılıyoruz. Bu kapsamda çocuklarımızın yaz okullarına katılması amacıyla Yuntdağı bölgemizden çocuklarımızın servis ile yaz okullarına katılımını sağlıyoruz. Günde yaklaşık 300 öğrencimiz bu hizmetten yararlanmaktadır. Haftada iki kez çocuklarımızı yaz okullarına taşıyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak spora ve sporcuya çok önem veriyor sporu ve sporcuyu destekliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılı bir sporcu olmalarını sağlamak bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır." dedi.

Yuntdağ Genç Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Gürler ise Yuntdağ halkının projeden oldukça memnun olduğunu vurgulayarak, "Çocuklarımız ve ailelerimiz bu projeden oldukça memnun. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye ve projede emeği olan herkese çok teşekkür ederiz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi Yuntdağı'ndaki Çocukları Spora Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement