Yunusemre Belediyesi Su Kanallarına El Attı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi Su Kanallarına El Attı

Yunusemre Belediyesi Su Kanallarına El Attı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Atatürk Mahallesi’nden geçen DSİ’ye ait su kanallarında incelemelerde bulundu.

20.08.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Atatürk Mahallesi'nden geçen DSİ'ye ait su kanallarında incelemelerde bulundu.

Yunusemre Belediyesi sınırları içerisinde bulunan ancak Bakımları DSİ ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin himayesinde olan Atatürk Mahallesi'ndeki su kanallarında incelemelerde bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşların mağdur olmaması için kanal boylarında çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Başkan Çerçi, "Vatandaşlarımızın aşırı yağışlı havalarda su kanallarının taşmasıyla mağdur olmamaları için Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kanal boylarında gerekli çalışmalar yapılıyor. Kanalların üzerindeki köprüler, tehlike saçtığı için buradaki köprüler de belediyemiz tarafından yenilendi. Çocuklarımızın kanallara düşmesinler diye kanal boylarını teller ile çevirdik. Kanal üzerinde ve kenarlarındaki çöpler belediyemiz personelleri tarafından temizlendi" dedi.

TAŞKINLARDA ZARAR GÖREN VATANDAŞLARLA İSTİŞARE YAPTI

Kanal boyunda ikamet eden ailelerle de görüşen Başkan Çerçi, onların da bu yöndeki sıkıntılarını dinleyerek, çözüm noktasında yapılması gerekenleri onlarla birlikte istişare etti. Kanallarda yapılacak olan çalışmalarda DSİ ile de görüşmelerin yapılacağının altını çizen Başkan Çerçi, ayrıca derelerin iç ve dış temizliklerinin de belediye olarak düzenli bir şekilde yapılacağını ve kötü görüntünün ortadan kalkacağını söyledi. Başkan Çerçi, dereye çöp atan vatandaşların da bu konuda uyarıldığını ve vatandaşlar ile birlikte elbirliği yaparak daha temiz bir çevre sahip olunacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi Su Kanallarına El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement