Yunusemre Belediyesinden Yuntdağında İftar - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesinden Yuntdağında İftar

Yunusemre Belediyesinden Yuntdağında İftar

Manisa Yunusemre Belediyesi, ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Yuntdağı bölgesindeki Recepli Mahallesinde iftar programı düzenledi.

25.07.2014 16:01  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Yuntdağı bölgesindeki Recepli Mahallesi'nde iftar programı düzenledi.

Recepli Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında yüzlerce mahalleli orunu açtı. İftarın ardından mahalle sakinlerine seslenen Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Gazze'de yaşanan insanlık dışı İsrail saldırılarından dolayı buruk bir Ramazan ayı geçirdiklerini söyledi. Başkan Çerçi, "Rabbim inşallah tüm Müslüman alemine huzurlu bir bayram geçirmeyi nasip eder. Başta Filistin olmak üzere Doğu Türkistan ve tüm dünyada zulümlerin sona ermesi için hep birlikte dua edelim"dedi. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Çerçi, "Recepli mahallemizin sakinleri ne yapacaklarını çok iyi bilirler. Ülkemizin daha ileri seviyelere ulaşması için bunu yapmamız gerekiyor. Desteklerinize ihtiyacımız var."dedi.

Recepli'de akşam namazını kılan Başkan Çerçi, kahvehanede vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Recepli Mahallesi'ndeki iftarın ardından teravih namazı için Pelitalan Mahallesi'ne geçen Başkan Çerçi, burada Manisalı işadamı Hakkı Bayraktar'ın konuğu oldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesinden Yuntdağında İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement