Yunusemre Belediyesi'nden Uncubozköy'de İftar - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi'nden Uncubozköy'de İftar

Yunusemre Belediyesi\'nden Uncubozköy\'de İftar

Yunusemre Belediyesi tarafından Uncubozköy'de gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlar dolu dolu bir Ramazan gecesi geçirdi.

17.07.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi tarafından Uncubozköy'de gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlar dolu dolu bir Ramazan gecesi geçirdi.

Cemal Ergün İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sofrasında 800 kişi ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı. İftara Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eşi Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak, AK Parti Kadın İl Kolları Başkanı Şule Uygur, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel ve belediye birim müdürleri katıldı. İftara katılan vatandaşlara Tasavvuf Musikisi konseri verildi. İftar sonrası başlayan etkinliklerde çocuklar Hacivat ve Karagöz oyunuyla doyasıya eğlendi. Gönüllerince eğlenen çocuklara Osmanlı macunu ve balon dağıtıldı. Gecenin sonunda sahne alan minik semazenlerin gösterisi vatandaşları mest etti. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi gecede yaptığı konuşmada, "Yunusemere Belediyesi olarak bütün Ramazan boyunca mahallerimizde halkımızla beraber iftar programları düzenliyoruz. Tabi bu yaptığımız organizasyon zahmetli bir iş. Her gece bütün bu masalar, sandalyeler, yemekler bir başka mahallemizde tekrar kuruluyor. Zaman zaman sponsor firmalarımızın katkılarıyla iftar sofralarımızı beraber kuruyoruz. Bu gün Erol Bey destek oldu. Güzel bir Ramazan geçiriyoruz. Etkinliklerimizle eski Ramazanları tekrar yaşayalım, tekrar yaşatalım arzu ettik. İnşallah Ramazan'ın anlamını yaşamaya ve yaşatmaya yeni nesillere bunları aktarmaya biz de belediye olarak bir katkıda bulunmuş oluruz . Her mahallede kurulan iftar sofralarında mahalle halkı bir araya geliyoruz. Etkinliklere gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"ÇOK GÜZEL HİZMETLERİMİZ OLACAK"

Yunusemre Belediyesi olarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Çerçi şöyle konuştu: "Belediyemizi yapılandırıyoruz. Hizmetlerimize de bir taraftan başladık. İnşallah önümüzdeki aylarda Yunusemre Belediyesi'nin hizmetlerini projelerini hep beraber göreceğiz. Çok güzel hizmetlerimiz olacak. Projelerimiz için çalışıyoruz. Ekibimizi ve sitemimizi kuruyoruz. İnşallah çok güzel şeyleri halkımızla beraber kazanacağız. Önümüzde bir de Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah hayırlısıyla 10 Ağustos'ta seçimimizi de yapacağız. Yolumuza devam edeceğiz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi'nden Uncubozköy'de İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement