Yunusemre Belediyesi'nden Muradiye'ye Çıkarma - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi'nden Muradiye'ye Çıkarma

Yunusemre Belediyesi\'nden Muradiye\'ye Çıkarma

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ve belediye birim müdürleri ile birlikte Muradiye'deki vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu.

24.07.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ve belediye birim müdürleri ile birlikte Muradiye'deki vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Masaları tek tek gezen Başkan Çerçi vatandaşların sorunlarını dinledi.

Her mahallede kurduğu iftar sofralarıyla binlerce kişiye ulaşan Yunusemre Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinliği Muradiye Mahallesi'nde yapıldı. Belediye önünde kurulan iftar sofrasında bin kişi ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı. İftara Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, eşi Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, belediye birim müdürleri, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, işadamı Tarık Almış ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesi ve sonrası ilahiler okunurken çocuklara ise balon dağıtıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi gecede yaptığı konuşmada, "Bu gün Valimizde bizimle beraber. Yunusemre Belediyesi olarak her gün bir mahallemizdeyiz. Mahallerimize ilahi gruplarımızla sanatçılarımızla tamamen Ramazan'ın maneviyatına ve ruhuna uygun bir şekilde bir program yapıyoruz. Tabi Yunusemre Belediyesi yeni kuruluyor. Manisa merkezden Yuntdağı'na doğru 200 bin nüfuslu bir belediyeyiz. Muradiye bizim en önemli mahallerimizden bir tanesi. Muradiye'nin beklentilerini biliyoruz. Burada yapacağımız çok güzel projelerimiz ve hedeflerimiz var. İnşallah bunları hep beraber gerçekleştireceğiz. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya bu gün yemeğin verilemesine vesile oldu. Verilen destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Çerçi, ayrıca İsrail'in Gazze'de uyguladığı katliama ilişkin şunları kaydetti:

"Özellikle Filistin'de ve dünyanın başka yerlerinde zulme uğrayan insanlara Allah yardım etsin. Bu Ramazan gününde İsrail'in zulmü katlanılmaz bir boyut aldı. Allah'ta inşallah Kahhar ismiyle onlara, zulmü yapanlara haddini bildirir."

Başkan Çerçi iftar programının ardından Muradiye'deki esnafı gezerek "hayırlı işler" diledi. Çerçi daha sonra kahvede vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi'nden Muradiye'ye Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement