Yunusemre Belediyesi'nden 800 Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi'nden 800 Kişiye İftar Yemeği

Yunusemre Belediyesi\'nden 800 Kişiye İftar Yemeği

Ramazan etkinliklerini vatandaşın ayağına kadar götüren Yunusemre Belediyesi’nin ilk etkinliğinde vatandaşlar dolu dolu bir Ramazan gecesi geçirdi.

29.06.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan etkinliklerini vatandaşın ayağına kadar götüren Yunusemre Belediyesi'nin ilk etkinliğinde vatandaşlar dolu dolu bir Ramazan gecesi geçirdi. İftar öncesinde vatandaşlara tasavvuf musikisi konseri verildi. 800 kişilik iftar yemeğinin ardından semazen ekibinin gösterileri vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi. Daha sonra çocuklar Hacivat ve Karagöz oyunu ile doyasıya eğlendi.

Yunsuemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Ramazan ayının ilk iftarını 75. Yıl Mahallesi Vestel İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sofrasında yaptı. İftara Başkan Çerçi'nin yanı sıra eşi Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak, AK Parti Yunusemere İlçe başkanı Engin Yüksel ve yaklaşık 800 vatandaş katıldı. Başkan Çerçi iftar yemeğinin ardından vatandaşlar ile sohbet etti. Vatandaşlar ise Başkan Çerçi'ye yapılan organizasyon dolayı teşekkür etti.

"BİZ HERKESİN BELEDİYESİYİZ"

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi gecede yaptığı konuşmada "Ramazan ayının ilk iftarının burada açmış olduk. Seçimler bitti. Biz artık bize oy versin vermesin Yunusemre ilçesinde yaşayan her vatandaşımızın belediyesiyiz ve belediye başkanıyız. 5 sene içerisinde Yunusemre Belediyesi olarak önemli, hizmetler yapacağız. Çok önemli projelerimiz var. Belediyemizi kuruyoruz. Önemli bir mesafe aldık. Ama daha yapmamız gereken işler var. Ondan sonra çok önemli hizmetlere imza atacağız. Yunusemre çok farklı bir ilçe olacak. Bizleri bu makama laik gören siz mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Biz bu şehrin geleceğini imar ve inşa etmek istiyoruz. Bu çocukların daha güzel bir Yunusemre'de yaşaması için çalışacağız. Sosyal belediyeciliği en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Fakirimize, kimsesize bir yardım eli yok mu diyen insanlarımıza el uzatıp sosyal belediyeciliği hayata geçirmek istiyoruz. Bu organizasyonun yapan belediyemizin değerli müdürlerine çalışanlarına teşekkür ediyorum. Müzik ziyafeti ile gönleri fetheden değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

LOGO 1 TEMMUZ'DA HAZIR

Yunusemere Beldiyesi'nin logo çalışmasının devam ettiğini belirten Başkan Çerçi, "Onunla ilgili vatandaşlarımızın tercihine sunduk. İnternet aracılığı ile vatandaşlar tercihlerini yapıyor. İyi bir komisyonumuz var. Nihai kararı verip logomuzu seçmiş olacağız. Biz Yunusemre Belediyesi olarak Ramazan'ı Ramazan'ın ruhuna uygun bir şekilde fakirimize, fukaramızla, gencimizle, yaşlılarımızla hep beraber daha güzel bir Ramazan yaşamak için böyle bir organizasyon yapmayı arzu ettik. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi'nden 800 Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement