Yunusemre Belediyesi Meclis Üyeleri Seminerde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi Meclis Üyeleri Seminerde Buluştu

Yunusemre Belediyesi Meclis Üyeleri Seminerde Buluştu

Yunusemre Belediye meclis üyeleri, Çeşme’de meclis görev ve yetkileri, encümen ve komisyonların işleyişi, protokol kuralları, kürsü ve hitabet ile diksiyon konularında düzenlenen eğitim seminerlerine katıldılar.

21.09.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye meclis üyeleri, Çeşme'de meclis görev ve yetkileri, encümen ve komisyonların işleyişi, protokol kuralları, kürsü ve hitabet ile diksiyon konularında düzenlenen eğitim seminerlerine katıldılar.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak ve Hakan Akgöl'ün de katıldığı iki günlük kampta, şehir meclisi üyeleri aldıkları eğitimin yanında keyifli zaman geçirdiler. İletişim Uzmanı Canten Kaya, meclisi üyelerine diksiyon, kürsü ve hitabet konularında eğitim verdi. Zaman zaman uygulamalı olarak örnekler veren Canten Kaya, bu eğitimlerin arından daha bilinçli bir çalışma ortamının yakalanacağını söyledi.

Strateji Geliştirme Uzmanı Seyfullah Ekşi, meclis görev ve yetkileri konusunda bilgi verirken, Eğitimci Yazar Erdem Karagöz ise protokol kuralları konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi.

Burada alınan eğitimlerle Yunusemre ilçesinde yaşayan vatandaşlara daha kaliteli ve daha hızlı hizmet vermeyi hedeflediklerini söyleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Hizmeti vatandaşlarımıza daha hızlı götürmek için kurumsal yapımızı oluşturmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken profesyonel, kaliteli bir seviye hedefliyoruz. Yunusemre Belediye meclis üyeleriyle güzel bir hava yakaladık. Bu birlik ve beraberliğimiz düzenlenen seminerde pekişti.

Yapılan çalışmaların hizmetlere olumlu yansıyacağından kuşkumuz yok" dedi.

Çeşme'de düzenlenen eğitim kampının herkes için faydalı olduğunu söyleyen Başkan Çerçi, organizasyonda emeği olanlara teşekkür etti. Yunusemre Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim kampına AK Parti, MHP ve CHP'li meclis üyeleri tam kadro katıldı. Ailelerin de hazır bulunduğu iki günlük program boyunca AK Parti, MHP ve CHP'li meclis üyeleri, seminerlerden sonra hoş vakit geçirip stres attılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi Meclis Üyeleri Seminerde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement