Yunusemre Belediyesi İftar Sofrası Karaali'de Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi İftar Sofrası Karaali'de Kuruldu

Yunusemre Belediyesi İftar Sofrası Karaali\'de Kuruldu

Ramazan ayının her günü başka bir mahalle iftar sofrası kuran Yunusemre Belediyesi, dün de Karaali Mahallesi’nde iftar sofrası kurdu.

08.07.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayının her günü başka bir mahalle iftar sofrası kuran Yunusemre Belediyesi, dün de Karaali Mahallesi'nde iftar sofrası kurdu.

Karaali Mahallesi'nde kurulan Yunusemre Belediyesi İftar Sofrası'na ve ardından gerçekleştirilen programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftarın ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Çerçi, "Gerçekten maneviyata uygun Ramazan'ın ruhuna uygun bir Ramazan akşamını da yaşadık sizlerle birlikte. Hergün başka bir mahalle vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşımızın ayağına giderek vatandaşla buluşmakta daha büyük rahmet var, daha büyük sevap var diye düşündük ve bunu hergün tekrarlıyoruz. Bu ay dua ayı. Bu nedenle her zamankinden daha fazla duaya ihtiyacı olan Müslüman kardeşlerimiz için daha çok dua edelim. Önümüzde Kadir Gecesi var, bayram var. Rabbim milletimize dirlik ve düzenlik versin, bizleri de Kadir Gecesi'ne ve Bayrama ulaştırsın inşallah." dedi.

Karaali Mahalle Muhtarı Salih Bulut ve AK Parti Karaali Mahalle Başkanı Metin Yardımcı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye çiçek takdim ederek, organizasyondan dolayı teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi İftar Sofrası Karaali'de Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement