Yunusemre Belediyesi Fidan Dağıtımına Devam Edecek - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi Fidan Dağıtımına Devam Edecek

Yunusemre Belediyesi Fidan Dağıtımına Devam Edecek

Yunusemre Belediyesinin Yuntdağı bölgesini kalkındırmak amacıyla başlattığı ’Meyveciliği Yayma ve Geliştirme’ projesi kapsamında bölgede yaşayan çiftçilere gerçekleştirdiği fidan dağıtımlarına devam edeceği öğrenildi.

17.02.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesinin Yuntdağı bölgesini kalkındırmak amacıyla başlattığı 'Meyveciliği Yayma ve Geliştirme' projesi kapsamında bölgede yaşayan çiftçilere gerçekleştirdiği fidan dağıtımlarına devam edeceği öğrenildi. Yunusemre Belediyesi proje kapsamında Mart ayının ilk haftası çiftçilere ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirecek.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı bölgesindeki tarımın sadece Manisa'nın değil Türkiye'nin dikkatini çeken noktaya geleceğini belirterek, "Kırsal hizmetlerin ilk etabını oluşturan 6 bin adet Ceviz Fidanı ve 14 bin adet Antep Fıstığı fidanı dağıtımı tamamlandı. Mart ayının ilk haftalarında ceviz fidanı Yuntdağı mahallerimizde çiftçi vatandaşlarımıza verilecektir. Daha önce belediyemize başvurup tapu ve ikametgah gibi belgelerini veren ve sıra bekleyen çiftçilerimiz de ceviz fidanlarına kavuşacaktır. Yuntdağı bölgesinde kalıcı kalkınmayı sağlamak için Yuntdağı bölgesinin tarımın ana unsuru olmasını sağlıyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile bu bölgelerimizde yaşayan çiftçinin geliri artacak aynı zamanda şehre göçün önüne geçilmiş olacaktır. Bu konuda değişik tarım enstitüleri üniversite ve devlet kuruluşlarıyla ortak projeler üretiyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi Fidan Dağıtımına Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement