Yunusemre Belediyesi 5 Yıllık Stratejik Planını Masaya Yatırdı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi 5 Yıllık Stratejik Planını Masaya Yatırdı

Yunusemre Belediyesi 5 Yıllık Stratejik Planını Masaya Yatırdı

Yunusemre Belediyesi tarafından birim müdürlerine yönelik Strateji Plan Toplantısı düzenlendi.

10.08.2014 16:39  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi tarafından birim müdürlerine yönelik Strateji Plan Toplantısı düzenlendi. İlçenin önümüzdeki 5 yılık planlamasının masaya yatırıldığı toplantının değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Yunusemre halkı bize güvensin. Onlara hak ettikleri hizmetleri sunacağız" diye konuştu.

Yunusemre Belediyesi kurumsallaşma çalışmalarına devam ediyor. Stratejik plan çerçevesinde önümüzdeki 5-10 yılda nelerin yapılacağı planlanıyor. Bu amaçla Spilos Otel'de gerçekleşen toplantıya Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak ve 17 daire müdürü katıldı. Belediye birim müdürleriyle yapılan sabah kahvaltısının ardından başlayan toplantı gün boyunca devam etti. Toplantıda Strateji Geliştirme Uzmanı Seyfullah Ekşi tarafından katılımcılara stratejik plan hakkında sunum yapıldı. Programda ayrıca belediye bütçesi hakkında da bilgi verildi.

Tam kadro yapılan toplantıda detayları görüşülen 5 yıllık stratejik planın Ekim ayında Belediye Meclisi'ne sunulması amaçlanıyor. Stratejik plan doğrultusunda şekillenecek olan yıllık ve 3 yıllık bütçe de Ekim ayının ilk haftası meclise sunulacak. Yunusemre Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu konuyu 20 gün boyunca tartışacak.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mehmet Çerçi, Yunusemre ilçesinin önümüzdeki 5 yılının planlandığını söyledi. Çerçi konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bir an önce Yunusemre halkına hizmet verebilmek için ben, başkan yardımcıları ile ekibimle birlikte hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bilindiği gibi yeni kurulan bir belediyeyiz. Önümüzdeki 5 yılda neler yapacağımızı planlıyoruz. Eylül ayı başından itibaren başta temizlik hizmetleri olmak üzere birçok hizmeti 2014 yılı bütçesinde kısıtlı da olsa vermeye başlayacağız. Arkadaşlarımızın hepsinde hizmet aşkı var. Bu da beni memnun etti. Yunusemre halkı bize güvensin. Onlara hak ettikleri hizmetleri sunacağız." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi 5 Yıllık Stratejik Planını Masaya Yatırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement