Yunusemre Belediye Başkanlığı'na Kadıoğlu Vekalet Edecek - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediye Başkanlığı'na Kadıoğlu Vekalet Edecek

Yunusemre Belediye Başkanlığı\'na Kadıoğlu Vekalet Edecek

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin şehir dışında olmasından dolayı yerine bir süre Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Kadıoğlu, vekalet edecek.

29.08.2015 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin şehir dışında olmasından dolayı yerine bir süre Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Kadıoğlu, vekalet edecek.

Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu yaptığı açıklamada, üzerlerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirmek amacıyla çalışacaklarını belirterek, "Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi, şehir dışında olduğu için vekaleti bana bıraktı. Bende vatandaşlarımızın işlerini çözüme kavuşturmak amacıyla Yunusemre Belediyesi başkan vekilliğini yürütmeye çalışacağım. Bizler her zaman için halkın içerisindeyiz, halk ile beraberiz halkımızın yanındayız. Buradaki işlerimizi de tam manası ile eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız." dedi.

Öte yandan Yunusemre Belediye Başkan vekili İsmail Kadıoğlu, gün boyu gün boyu ziyaretçilerini başkanlık makamında ağırladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediye Başkanlığı'na Kadıoğlu Vekalet Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement