Yunanistan Savaş Uçakları, Türk Jetlerini Taciz Etti - Son Dakika
Güncel

Yunanistan Savaş Uçakları, Türk Jetlerini Taciz Etti

Yunanistan Savaş Uçakları, Türk Jetlerini Taciz Etti

Genelkurmay Başkanlığı, Ege Denizi üzerinde Yunanistan'a ait savaş uçaklarının dün Türk jetlerini taciz ettiğini duyurdu.

08.10.2015 17:51  Güncelleme: 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Ege Denizi üzerinde Yunanistan'a ait savaş uçaklarının dün Türk jetlerini taciz ettiğini duyurdu. Taciz edilen uçakların F-16 olduğu öğrenildi.

Genelkurma Başkanlığı internet sitesinde yapılan açıklama şöyle:

"6 adet F-16 uçağı ile Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra edilmiştir.

2 ADET F-16 UÇAĞINA TACİZDE BULUNULDU

Bu görev esnasında, 2 adet F-16 uçağımıza, Yunanistan'a ait 2 adet F-16 uçağı tarafından, 2 dakika 13 saniye süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle tacizde bulunulmuştur. Ege keşif görevi icra eden 2 adet F-16 uçağımıza, Yunanistan'a ait 2 adet F-16 uçağı tarafından, saat 11.05'de 1.000 feet teşhis mesafesinden daha fazla yaklaşılmak suretiyle tacizde bulunulmuştur."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yunanistan Savaş Uçakları, Türk Jetlerini Taciz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • hofless34: Bizimkilerde lafa gelince aslan ama icraata gelince yavru kedi ... 28 5 Yanıtla dadas: bugun rus yada yunan ucagı düşürduk farkez çıkan savaşta seni bulupta cepheye goturebilcsMi acep:) 1 0
  • Mardinliyiz: Türkler gene şanslısınız küçük küçük ef15 leriniz olacak :) 16 8 Yanıtla Emre: Sizi arkamiza baglicak polis arabamizda cok sen merak etme..hani baglayip carsi pazar gezdiriyoz ya o arabalardan :) sen bilirsin mardinli;) 1 3
  • türkmen: düşman bir değil ki, bin tane. ey milletim! bir sefer de kendi isteklerimizi bir yana bıraksak da, bir olduğumuzu hatırlasak ne olur? sırf kendi istediklerimiz olsun diye, kendi devletimize düşman olduk. türkiye üzerinde hep oyunlar oynanıyor diyorlardı. alın işte size oyunların daniskası. bunların hiçbiri anlamsız değil. unutmayalım! iktidarlar gelip geçicidir; ama aslolan vatanımızdır. 24 0 Yanıtla
  • Ankara: Erdoganin artik isi zor. 16 4 Yanıtla
  • Pilot: Yunanistan eceline susamış galiba :)) 15 3 Yanıtla
  • vatandaş: bu habere karşılık abd neden vur demiyor demezzz çünkü kıbrısta ne oldugunu gördü türkiyeyle şakaya gelinmez vurdukmu rusyada solugu alır 12 5 Yanıtla
  • Hadi ordan: Bu nedir ya her önüne gelen bizi taciz ediyor 14 1 Yanıtla
  • Filistin Kurtuluş Cephesi: Şamar oğlanına döndük vallahi gelecekte sıkıntılı günler bizi bekliyor gibi 13 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Gitar Şenliği Gerçekleştirildi
    12:14 Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Gitar Şenliği Gerçekleştirildi

    Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen Gitar Şenliği, Koral Çalgan Salonu'nda gerçekleşti. Şenlikte, Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi, Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi, Ankara Sincan Itri Güzel Sanatlar Lisesi ve Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri gitar performansları sergiledi.

  • Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerle buluştu
    12:14 Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerle buluştu

    Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla prova yapan öğrencilerle bir araya geldi. Güngör, çocukların hayatın vazgeçilmez parçası olduğunu belirterek, onların güzel tebessümlerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

  • Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    12:13 Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Elazığ'da yapılan tarihi eser operasyonunda, Diyarbakır'dan gelen M.G'nin tarihi eserleri satacağı bilgisi üzerine gözaltına alındı. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada 17 sikke, yüzük, hançer, kılıç ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Elazığ Müze Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede, ele geçirilen sikkelerin tarihi eser niteliği taşıdığı ve kılıcın etnografik eser grubunda olduğu belirlendi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi
    12:12 Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde etkili olan aşırı yağışa dayanamayan bir ağaç, yola devrildi. Olay sonucunda olası bir kazanın önüne geçildi ve belediye ekipleri tarafından ağaç kaldırılarak trafik normale döndü.

  • Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı
    12:09 Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı

    Samsun'da telefonda kendisini polis olarak tanıtan bir şüpheli, yaklaşık 300 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parasını alan H.I.K'nin evine gitti. Dolandırıldığını anlayan H.I.K, polise başvurdu. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının adresine operasyon düzenleyerek S.A'yı gözaltına aldı. Zanlının üzerinde yapılan aramada ise çeşitli ziynet eşyaları ve para ele geçirildi.

  • Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı
    12:08 Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı

    Denizli'de hırsızlık suçundan 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin hırsızlık suçundan arandığı ve 42 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirtildi.


Advertisement