Yunanistan Başbakanı Çipras, Manchester'da Yaşanan Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Güncel

Yunanistan Başbakanı Çipras, Manchester'da Yaşanan Terör Saldırısını Kınadı

Yunan Başbakanı Aleksis Çipras, hükümet ortağı Bağımsız Yunanlılar Partisi, ana muhalefet partisi Yeni Demokrasi Başkanı Kiryakos Mitsotakis, PASOK Başkanı Fofi Yenimata, Potami Başkanı Stavros Theodorakis ve birçok siyaset adamı twitter hesaplarında yaptıkları açıklamalarla Manchester'da...

23.05.2017 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunan Başbakanı Aleksis Çipras, hükümet ortağı Bağımsız Yunanlılar Partisi, ana muhalefet partisi Yeni Demokrasi Başkanı Kiryakos Mitsotakis, PASOK Başkanı Fofi Yenimata, Potami Başkanı Stavros Theodorakis ve birçok siyaset adamı twitter hesaplarında yaptıkları açıklamalarla Manchester'da yaşanan terör saldırısını şiddetle kınadı ve hayatlarını kaybedenlerin ailelerine taziyelerini ilettiler.

BİRLEŞİK KRALLIĞIN YANINDAYIZ

Yunanistan Başbakanı Çipras "Manchester'da yaşanan iğrenç terör saldırısını şiddetle kınıyor, Birleşik Krallık halkına ve hayatlarını kaybedenlere dayanışmamızı belirtmek istiyorum. Hepimiz yanınızdayız" mesajıyla terör saldırısını kınadı.

"AVRUPA ZOR ANLAR YAŞIYOR"

Yunanistan'daki sol koalisyon SYRİZA'dan yapılan açıklamada ise şöyle denildi:  "Birleşik Krallık, aynı zamanda bütün Avrupa, zor anlar yaşıyor. Demokrasiye inanan tüm vatandaşların görevi, kin ve korkuyla beslenen düşünceleri tecrit etmek ve Demokrasi'yi var güçleriyle korumaktır"

DIŞİŞLERİ: İNSANLIK DIŞI VE KORKUNÇ

Rodos Adası'nda Güvenlik ve İstikrar için gerçekleşen Konferans'ta bulunan Yunan Dışışleri Bakanı Nikos Kotzias "Bu insanlık dışı ve korkunç terör saldırısını ben ve burada bulunan meslektaşlarım şiddetle kınıyoruz. Birleşik Krallık hükümetine, Birleşik Krallık halkına ve hayatlarını kaybedenlerin ailelerine taziyelerimizi iletmek isterim" açıklamasını yaptıktan sonra konferansta bulunanları bir dakikalık saygı duruşuna çağırdı. - Atina

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yunanistan Başbakanı Çipras, Manchester'da Yaşanan Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement