Yunan Bakandan Kardak'a Çelenk - Son Dakika
Güncel

Yunan Bakandan Kardak'a Çelenk

Savunma Bakanı Kammenos’un, Kardak olaylarının yıl dönümü nedeniyle Kardak kayalıklarının bulunduğu bölgeye çelenk atacağı belirtildi.

30.01.2015 00:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan Savunma Bakanı ve iktidarın küçük ortağı ANEL Partisi lideri Panos Kammenos'un, Kardak olaylarının 19. yıl dönümü nedeniyle Kardak kayalıklarının bulunduğu deniz bölgesine çelenk bırakacağı bildirildi.

Yunanistan Savunma Bakanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, Kammenos'un, saat 11.00'da Atina yakınlarındaki Marathonas bölgesinde bulunan askeri helikopter üssünde, Kardak'ta hayatını kaybeden askerlerin anısına düzenlenen ayine katılacağı, daha sonra Girit Adası'na hareket edeceği belirtildi.

Bakanlık açıklamasında, Kammenos'un Girit'e giderken Kardak (İmia) deniz bölgesine çelenk atacağı kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Girit'e helikopter ile gideceği belirtilen Kammenos'a Yunanistan Deniz Kuvvetleri komutanı Koramiral Evangelos Apostolakis eşlik edecek. - Atina

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yunan Bakandan Kardak'a Çelenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya'da Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Başlıyor
    13:54 Kütahya'da Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Başlıyor

    Kütahya'da düzenlenecek olan 14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, 9-12 Mayıs tarihlerinde Pazartesi Pazarı Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek. Fuar, tarım ve hayvancılık sektörünün yenilikçi yüzlerini sergileyecek, sektör profesyonellerini bir araya getirecek ve son teknoloji ürünlerle tanışma fırsatı sunacak. Ziyaretçiler, dört gün boyunca geniş ürün yelpazesini keşfedebilecek ve sektördeki en son gelişmeleri öğrenebilecekler.

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu
    13:54 AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu

    Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne, (AŞTİ) Ramazan Bayramı yoğunluğu sebebiyle 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken toplamda 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini memleketlerinde veya diğer şehirlerde geçiren vatandaşlar, AŞTİ'de yoğunluk oluşturdu. Biletlerin günler öncesinden satılması nedeniyle otobüs firmaları sefer sayılarını artırırken, AŞTİ on binlerce vatandaşın uğrak noktası oldu. AŞTİ'de, yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü
    13:50 Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü

    Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de çıkan tüm yangınlar Pazartesi günü saat 21.56 itibarıyla söndürüldü. Jinning ilçesi orman ve çayır yangınlarını önleme merkezinden yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı olmadığı ve yangının nedeninin araştırıldığı belirtildi. Yangın Cuma günü Erjie kasabasının Diantou köyünde başlamıştı.

  • Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı
    13:50 Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı

    Artvin'in Borçka ilçesinde bir genç balık tutmak için gittiği Çoruh Nehri'nde baraj kapakları açılıp nehrin debisi yükselince köprü ayağında mahsur kaldı. Genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

  • Çorum Boğazkale ve Alaca Ören Yerleri Ramazan Bayramı'nda 9 Bin 921 Turist Ağırladı
    13:49 Çorum Boğazkale ve Alaca Ören Yerleri Ramazan Bayramı'nda 9 Bin 921 Turist Ağırladı

    Çorum Boğazkale ilçesindeki Hattuşa Ören Yeri ve Alaca ilçesindeki Alacahöyük Ören Yeri ve müzeler, Ramazan Bayramı tatilinde toplamda 9 bin 921 turist ağırladı. UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Hattuşa Ören Yeri 4 bin 100 kişi, Alacahöyük Ören Yeri ise 3 bin 381 kişi tarafından ziyaret edildi. Boğazkale ve Alaca müzeleri ise 2 bin 440 turist ağırladı. Hattuşa Antik Kenti ve Alacahöyük Ören Yeri, Anadolu'nun binlerce yıllık geçmişine ışık tutan önemli arkeolojik merkezlerdir.


Advertisement