Yüksekova'da Kimlik Kontrolü Yapan Gruba Polis Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Kimlik Kontrolü Yapan Gruba Polis Müdahalesi

Yüksekova\'da Kimlik Kontrolü Yapan Gruba Polis Müdahalesi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yola barikat kurarak kimlik kontrolü yapan gruba, polis tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale etti.

15.04.2014 18:04  Güncelleme: 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yola barikat kurup kimlik kontrolü yapan göstericilere polisler müdahale etti. İlçenin Cengiz Topel Caddesi Cezaevi kavşağında bir araya gelen göstericiler yola barikat kurarak trafiğe kapattı.

TAŞ VE MOLOTOF ATTILAR

Göstericiler, cadde üzerinde bulunan MOBESE direğine yönelince olay yerine çok sayıda zırhlı polis aracı sevk edildi. Polisin gaz bombaları ve basınçlı su ile müdahale ettiği göstericiler, polise taş ve molotof kokteylleriyle karşılık verdi.

ESNAF KEPENK İNDİRDİ

Polis, göstericileri tazyikli su ve biber gazı kullanarak dağıtmaya çalışırken, olaylar nedeniyle esnaf kepenk kapattı.

BDP İLÇE BAŞKANI POLİSİ SUÇLADI

Gerginliğin yaşandığı caddeye gelen BDP Yüksekova İlçe Başkanı Fikret Turgut, olayla ilgili gazetecilere açıklama yaptı. Gerginlikten polisleri sorumlu tutan Turgut, "Polis halkı sokaklara dökmek için böyle yapıyor. Bunun sorumlusu kaymakamdır, validir" dedi. İlçedeki gerginlik uzun süre devam etti.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Kimlik Kontrolü Yapan Gruba Polis Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • AKSARAYLI: AKSARAYLI OLARAK BİZDE YOL KONTROLÜMÜ YAPALIM, KİMLİĞİ KÜRT KÖKENLİ OLANLARI ÖLDÜRELİMMİ BUNUMU İSTİYORLAR ÇOKTA ZOR DEĞİL, HERKES AYAĞINI DENK ALSIN HİÇ KİMSE , BU TOPLUMUNSABRINI ZORLAMASIN ,KİMSE KAŞINMASIN SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN .... 36 9 Yanıtla
  • kibar feyzo: ben kürdüm ve bizi bu serserilere maskara eden hükümeti kınıyorum.söyleyeceklerim bu kadar 32 8 Yanıtla
  • SEDAT: ALLAH CEZANI VERSİN SENİN BELEDİYE BAŞKANI GİBİ İNSAN MÜSVEDDELERİ SONRADA O YOLU KESENLERİN YAZIK DEĞİL Mİ O ESNAFA İKİ GÜNDE BİR KEPENK KAPATIYOR SİZLER GİBİ GERİLER YÜZÜNDEN O KADAR MASUM HALKIN EVİ İŞYERİ ARAÇLARI YAKILIYOR DARP EDİLİYOR BUMU SİZİN KÜRT HALKININ HAKLARINI KORUYORUZ ONLARIN SÖZCÜSÜYÜZ DEDİĞİNİZ ONLARA ZARAR VEREREKMİ HAKLARINI KORUYOSUNUZ GERİLLA MÜSVEDDELERİ 26 5 Yanıtla savarona: bir kürt olarak kesinlikle katılıyorum.bıktık artık bu saçmalıklardan.içi boş propagandalardan 0 0
  • ZAZAAAAAAAAAAAA: abe rahatlik batiyor,unutmayin pkk nin tek anladigi dil var o da sopa,jop,gaz,yoksa bunlari rahat birakirsniz bunlar her tarafi talan ederler,cunku edepli olmayi bunlar bir turlu ogrenemediler. 18 7 Yanıtla ZAZAAAAA: ULAN HANGI DIL DEN ANLIYORSANIZ SIZINLE O DILDEN KONUSURUZ,FASO SEN VE SENIN GIBILERI,SEN HAKKARIDE KIMIN KIMLIGINI KONTUROL EDIYORSUN,SIKIYSA GEL BINGOLDE YAP SANA KIMLIGI GOSTERYIM 0 0 kürt: zaza git ötede oyna bak kürt olduğun için afa uğradın bırak bingölde gelir evinin içinde arma yaparız 0 0 ZAZAAAAA: gelein bekliyorum,sana arama nail yapilir gostereyim,kurt denen mahlukat,ben kurtte deyilim ben zazayim,sikiysa gel 0 0
  • Tekyol: RECEP AMCANIZ POLİSLERİ DÖVER SİZ HİÇ CANINIZI SIKMAYIN. 21 3 Yanıtla
  • ADEMOĞLU: SİZ AYNEN BÖYLE DEVAM EDİN, DEVLETİN YUMRUĞU KAFANIZA BALYOZ GİBİ İNDİĞİNDE KAÇACAK YER BULAMAYACAKSINIZ... 20 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement