"Milletimizin Başı Sağ Olsun" - Son Dakika
Yerel

"Milletimizin Başı Sağ Olsun"

"Milletimizin Başı Sağ Olsun"

İçişleri Bakanı Ala, "Hakkari Yüksekova'da alışverişe, çarşıya inen biri uzman Jandarmamız ve 2'si Jandarma erimiz olan 3 arkadaşımızı hunharca şehit etmişlerdir." dedi.

25.10.2014 20:28  Güncelleme: 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde uğradıkları silahlı saldırıda 3 askerin şehit düşmesiyle ilgili, "Milletimizin başı sağ olsun. Hakkari Yüksekova'da alışverişe, çarşıya inen biri uzman jandarmamız ve ikisi jandarma erimiz olan 3 arkadaşımızı hunharca şehit etmişlerdir" dedi.

Ala, Palandöken Kaymakamlığında kurum amirleriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırının faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldığını söyledi.

Saldırının, yüzleri maskeli iki kişi tarafından yapıldığını belirten Ala, şöyle konuştu:

"Milletimizin başı sağ olsun. Hakkari Yüksekova'da alışverişe, çarşıya inen biri uzman jandarmamız ve ikisi jandarma erimizi hunharca şehit etmişlerdir. İki, yüzü maskeli kişinin olduğu tespit edildi. Onlar, bu jandarma ve jandarma erimizi tabancayla vurarak şehit etmişlerdir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Tabii o kişilerin yakalanması için gereken yapılıyor."

Ala, bir gazetecinin, "Saldırı tabancayla mı düzenlendi?" sorusunu Ala, "3 arkadaşımız hunharca şehit edilmiştir. Yüzleri maskeli iki kişi tarafından yapıldığı tespit edildi. Şahısların yakalanması için gerekli çalışma başlatıldı. Şu anda ciddi bir biçimde yakalanmaları için çalışılıyor. Daha detay veremeyeceğim, Allah rahmet eylesin" diye yanıtladı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Milletimizin Başı Sağ Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement