YSK'da Erken Seçim Hazırlığı - Son Dakika
Güncel

YSK'da Erken Seçim Hazırlığı

YSK\'da Erken Seçim Hazırlığı

Yüksek Seçim Kurulu'nun, oy pusulası kağıdı ile oy zarfı yapımında kullanılacak filigranlı kağıt satın alımı için harekete geçmesi erken seçim hazırlığı olarak algılandı.

23.06.2015 10:16  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, 7 Haziran seçimleri sonrası kurulacak koalisyon hükümetine odaklanmış durumda. Ancak, partilerin tavrı nedeniyle erken seçim ihtimali de gündemden düşmüyor.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'nın, oy pusulası kağıdı ile oy zarfı yapımında kullanılacak filigranlı kağıt satın alma kararı da erken seçim sinyali olarak algılandı. Karar, Resmi Gazete'ye de yansıdı.

İHALEYLE ALINACAK

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından, YSK'nın ihtiyacı olan bin 600 ton beyaz renkli filigranlı oy pusulası kağıdı ile 60 ton sarı renkli filigranlı oy zarfı kağıdı iç ve dış piyasadan açık teklif isteme usulüne göre satın alınacak.

İhaleye teklif verecek firmalar, 140 lira karşılığında şartname alabilecek. Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacak. İç zarfta teklif edilen fiyatın yazılı olduğu teklif mektubu, dış zarfta ise iç zarfla birlikte teknik ve ticari şartname ile eklerinin aynen kabul edildiğini belirten yazı ile istenen diğer belgeler bulunacak.

TEKLİFLER İÇİN SON TARİH 9 TEMMUZ

Teklifler, 9 Temmuz saat 12.00'ye kadar Genel Müdürlüğüne sunulacak. İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek, kısmi teklifler değerlendirilmeyecek.

Teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda, 10 Ocak 2016'ya kadar geçerli geçici teminat avro cinsinden verilecek. İhale, isteklilerin ilk tekliflerini yazılı olarak bildirmeleri ve devamında sözlü olarak tekliflerini sürdürmeleri şeklinde olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel YSK'da Erken Seçim Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • vatandas: Erken secim iyi olur.akp ye oy vermeyen insanlar pismanlar eminim insaAllah yine tek basina iktidar olurda ulkemizde yine istikrar kaldigi yerden devam eder 15 30 Yanıtla
  • TURAN: ERKEN SECİM OLACAK...AKP EZECEK...SOLCU HAİNLERDEN BİR CACİK OLMAYACAGİNİ HALK ANLADİ.... 20 22 Yanıtla
  • yeterkikiiii: ben bir türk milliyetsicisi olarak eğer erken seçim olursa ak parti gelmesin de kim gelirse gelsin bütün etrafımdakileri hdp ye oy vermeye uyraşaçağım yeterki diktatör gitsin yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr 11 22 Yanıtla
  • LICELI21: Her biji hdp 9 16 Yanıtla
  • ahıska : Akp kazanmali !!!! İnşallah. Unutmayın kardeşler koalisyon ejderah gibi üç kafa ve ateş püskürdü. 9 11 Yanıtla
  • RTO: Ne oldu hükümeti kuramadilar hani asgari ucret 1500 2000 oluyordu AKP olmazaa bunlardan bir cacık olmaz simdi seçim olsa % 55 akp garanti seçim olcakta Kesin yani. . 13 7 Yanıtla
  • Türk: ben akp li bir seçmen olarak bu defa akp ye oy vermem 6 12 Yanıtla
  • Bekir: Hdp bu sefer yüzde 20 bulur herkes kabullenmeli Türkiye partisi olduğunu 1 17 Yanıtla
  • musliman kürt: bir kürt olarak sorunum yok ama turk kürt milliyetçilerin bu dunyada sorunu bitmez allaha havale edelim hep beraber allah zalimlere yeter 11 4 Yanıtla
  • aslan: akp hala rezzaba plaket veriyor uyanın ey insanlar kandiriliyoz kim olursa olsun ama tek parti olmasın yazık yazık somuruyorlar bizleri 7 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Çemişgezek ilçe merkezine sürü halinde inen nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri, parkta otlandı ve insanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.


Advertisement