Yozgat'ta Alkollü Şahısların Kavgası İlçeyi Karıştırdı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Alkollü Şahısların Kavgası İlçeyi Karıştırdı

Yozgat\'ta Alkollü Şahısların Kavgası İlçeyi Karıştırdı

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde, alkollü oldukları iddia edilen 2 kişi arasındaki kavganın, ilçe merkezinde, “Askere küfredip PKK bayrağı açtılar” şeklinde yayılması ilçeyi ayağa kaldırdı.

31.08.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, alkollü oldukları iddia edilen 2 kişi arasındaki kavganın, ilçe merkezinde, "Askere küfredip PKK bayrağı açtılar" şeklinde yayılması ilçeyi ayağa kaldırdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Askerlik Şubesi önünde öğleden sonra iki kişinin kendi aralarında tartışmasıyla başladı. Kendi aralarında kavga eden şahısları ayırmak isteyen asker ve polislere hakaret eden ve alkollü oldukları iddia edilen şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayın sosyal medyada "PKK terör örgütü sempatizanları askere küfrederek PKK bayrağı açtı" şeklinde yayılması üzerine vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanmaya başladı. Giderek kalabalıklaşan ilçe halkı, bir süre burada bekledi. Kalabalığın artması sonucu çevik kuvvet takviye ekibi istendi. Olayı, terör olayı olarak algılayan vatandaşlar, polisten, şahısların kendilerine verilmesini istedi. Daha sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına girmek isteyen yaklaşık 100 kişilik kalabalığa polis biber gazıyla müdahale etti. Bir süre sonra dağılan grup, tekrar bir araya gelerek emniyet binasına girmek istedi. Bunun üzerine çevik kuvvet ve jandarma ekipleri kalabalığı geri püskürmek için biber gazı kullandı. Ardından grup, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına pet şişe ve taş attı. Binanın bir camı kırılırken, ilçeye gelen Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, kalabalığı sakinleştirerek dağılmalarını sağladı.

Şahısların Akdağmadeni ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren şantiyesinde çalıştıkları, kavgadan sonra diğer işçilerinde işi bırakarak memleketlerine döndükleri öğrenildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Alkollü Şahısların Kavgası İlçeyi Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement