Yoldaki Göçük Korkutuyor - Son Dakika
Güncel

Yoldaki Göçük Korkutuyor

Yoldaki Göçük Korkutuyor

Aydın'ın Germencik İlçesi'ne bağlı Çaymahallesi yakınındaki yolda meydana gelen ve zamanla genişlediği belirtilen göçük, sürücüleri tedirgin ediyor.

16.03.2015 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Germencik İlçesi'ne bağlı Çaymahallesi yakınındaki yolda meydana gelen ve zamanla genişlediği belirtilen göçük, sürücüleri tedirgin ediyor. Korkarak yoldan geçtiklerini söyleyen sürücüler, bir an önce önlem alınmasını istedi.

İncirliova'ya bağlı Erbeyli ile Germencik'e bağlı Çarıklar mahalleleri arasında kalan 7 kilometrelik yolun, Çay Mahallesi mevkisinde, bir ay önce göçük meydana geldi. Yağışların da etkisiyle toprağın yumuşamasıyla, asfalt yolun yarısını dereye doğru göçtü. Yoldaki göçük sürücüleri tedirgin ederken, biran önce önlem alınması istendi. Çarıklar Mahalle Muhtarı Hasan Koç, "Yolumuz bir ay önce yavaş yavaş çökmeye başladı. Her geçen gün göçük büyüyerek devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne müracaatta bulunduk. Geçen hafta çarşamba günü gelip yapacaklarını söylediler. Ancak henüz gelen giden olmadı. Sürücüler göçen yoldan aşağıya düşme korkusu yaşıyor. Çok işlek bir yol olduğu için sürekli araçlar gelip geçiyor. İki mahallenin yolu ve bu yoldan başka yolumuz yok. Eğer birkaç gün içinde bu yol yapılmazsa, yol tamamen göçerek kullanılamaz hale gelecek. Biz de mahalle sakinleri olarak çaresiz bir şekilde bekliyoruz" dedi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yoldaki Göçük Korkutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü
    16:43 Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü

    Uşak'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Sivaslı ilçesi Cinoğlu köyü ile merkeze bağlı Fakılı köyünde evlerin çatısı uçtu. Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi'nde iki ahırın çatısı ile Banaz ilçesi Ulupınar köyünde de bir evin çatısı fırtına nedeniyle zarar gördü. Olaylarda can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtildi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu
    16:38 Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu

    Denizli Kayak Merkezi'nin bulunduğu Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi'ndeki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da öğle saatlerinde kar yağışı başladı. Karla birlikte Bozdağ beyaza büründü ve bazı vatandaşlar kar görmek için bölgeye gelerek fotoğraf çektirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü
    16:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi. Görüşmede, İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırıların ele alındığı öğrenildi.


Advertisement