THY Uçağında Yine 'Bomba Var' Notu - Son Dakika
Güncel

THY Uçağında Yine 'Bomba Var' Notu

THY Uçağında Yine \'Bomba Var\' Notu

İstanbul-Tokyo seferini yapacak uçak, tuvaletinde bulunan "bomba var" notu nedeniyle yaklaşık 4,5 saat gecikmeli havalandı. Bu ihbarlar THY'yi binlerce Euro zarara uğratıyor.

18.04.2015 11:16  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THYnin başı son günlerde yapılan bomba ihbarlarıyla dertte... Son 1 ay içinde THY uçaklarına yapılan 4'ü kağıtlara "bomba var" şeklinde yazılmış ve bir de sahipsiz cisim şeklindeki asılsız çıkan 5 ayrı bomba ihbarı nedeniyle 100 binlerce Euro zarara uğrayan THY bugün yine benzer bir ihbarla sarsıldı. THY'nin Tokyo seferini yapacak uçağı, tuvaletinde bulunan "bomba var" yazılı not nedeniyle yaklaşık 4,5 saat gecikmeli havalandı.

YİNE "BOMBA VAR" NOTU

İstanbul- Basel seferini yapan uçağın tuvaletinde dün, " Bomba var " yazılı notun bulunmasının ardından uçak Atatürk Havalimanı'na dönmüş ve ihbarın asılsız olduğu anlaşılmıştı. Olayın üzerinden 12 saat geçmeden saat 01.15'te İstanbul-Tokyo seferini yapacak olan THY uçağının tuvaletinde de yine uçakta bomba olduğuna ilişkin bir not bulundu. Uçak bunun üzerine güvenli bir alana çekilerek aranırken ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Uçak saat 05.42'de havalanabildi.

BU ALTINCI ASILSIZ İHBAR

Son bir ay içinde THY uçaklarına yapılan bomba ihbarı sayısı böylece 6 oldu. THY'yi zarara sokan bomba ihbarlarında dün İstanbul-Basel seferini yapan uçağındaki notun üzerinde parmak izi bulunmuştu. Asılsız çıkan bu ihbarları yapanların kimliklerinin tespiti için bomba uzmanlarının çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken Türk Hava Yolları uçaklarına bu ihbarların neden yapıldığı tartışılmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY Uçağında Yine 'Bomba Var' Notu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Yesil: Almanin isi olabilir 18 4 Yanıtla
  • hasan: Isin kolayı var. Sizde paralele baglayin. Zaten zaten adamlar iyice mazluma döndüler. 13 2 Yanıtla
  • uçak: Yazan aynı kişi. Thy imajını bozmak istiyor. Rakip havayolları veya almanlar olabilir. Kamera ile tespit edilip en ağır tazminatlar ödetilmeli. 12 0 Yanıtla
  • Mustafa Fuat Han: Devlet uyuya dursun! Türkiye'nin en başarılı şirketi baltalanmak isteniyor, bu çok net. Halen kimseden bir tepki ve önlem bulunmamaktadır!!!Isparta yakınlarında düşen uçaktaki bilim adamlarımız ve Aselsan mühendislerinin akibeti de aynı şekilde olmuştu. . . Devlet yine ilgili birimleriyle önlem alamamıştı. 11 0 Yanıtla
  • mert: SunExpress den sasmayin. En iyisi o bence 3 6 Yanıtla
  • korkmaz: thy özelleşecekse fiyatı aşşağı yönde çekmeye çalışan iş adamlarının fikridir hain içimizde 9 0 Yanıtla
  • tr: lufthansa yapiyor borsada ucurum olmasin diye german wings kazasindan dolayi 8 1 Yanıtla
  • : Kim neden yapıyor bilmem ama yakında çok kişinin canı yanmaz inşallah... 6 1 Yanıtla
  • neslihan tekin: bence adınızı lekelemeye çalışıyorlar 4 0 Yanıtla
  • f-104: Tuvaletin dışına kamera , her kullanımdan sonrada kontrol, en azından caydırıcı olur , mu? 1 0 Yanıtla

Advertisement