Yolanthe Yenge, Galatasaray Armalı Mikrofonu Öptü Alkış Koptu - Son Dakika
Spor

Yolanthe Yenge, Galatasaray Armalı Mikrofonu Öptü Alkış Koptu

Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, rol aldığı filmin galasında kendisine uzatılan mikrofonun üstünde yer alan sarı-kırmızılı takımın armasını öpünce alkış tufanı koptu.

29.01.2015 11:58  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, eşinin rol aldığı Türk filminin galasında soruları yanıtladı, "Eşim ve ben burada çok mutluyuz. Bir yere gitmiyoruz" diyerek polemiklere noktayı koyarken Yolanthe Cabau, kendisine uzatılan mikrofonun üstünde yer alan sarı-kırmızılı takımın armasını öpmesi geceye damga vuran olay oldu.

YENGE MİKROFONU ÖPTÜ ALKIŞ KOPTU

Türkçe konuşmaya başlayan ve sempatik hareketleriyle herkesin gönlünde taht kuran Galatasaraylıların yengesi Yolanthe, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine uzattığı GSTV'nin mikrofonunun üstünde yer alan sarı-kırmızılı armayı öpünce bir anda alkış tufanı koptu. Mehmet Ali ise espriyi patlattı ve "Fenerbahçe yok mu lan" dedi.

YOLANTHE'DEN TARAFTARLARA ÖPÜCÜK

"Çok mutluyum şimdi, herkes çok tatlı, çok güzel, çok şükür" diyen Yolanthe, Galatasaraylı taraftarları çok sevdiğini söyledi ve onlara öpücük gönderdi.

"YENGE SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN"

Yolanthe'nin bu hareketi sosyal medyada da çok konuşuldu. Galatasaraylı taraftarların gözünden kaçmayan bu detay, sarı-kırmızılıların Sneijder-Yolanthe çiftine olan sevgisi bir kat daha arttı. Galatasaraylı taraftarlar, "Yenge sen bizim her şeyimizsin. Gitme kal bu şehirde" şeklinde yorumlar yaptı.

SNEIJDER: BURADA ÇOK MUTLUYUZ

Sarı-Kırmızılı ekipte kalıp kalmayacağının sorulması üzerine Wesley Sneijder, "Eşim ve ben burada çok mutluyuz. Bir yere gitmiyoruz. Galatasaray'ı ve İstanbul'u çok seviyoruz" cevabını verdi. Wesley bu sözlerle, şimdilik polemikleri bitirmiş oldu. Galaya katılanlar ise Sneijder'le fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.


Yolanthe Yenge, Galatasaray Armalı Mikrofonu Öptü Alkış Koptu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yolanthe Yenge, Galatasaray Armalı Mikrofonu Öptü Alkış Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Beşiktaş: Hırsız galatasaray 5 19 Yanıtla
  • kutsal altu: mehmet ali den uzak dursun valla . :) 20 2 Yanıtla
  • Allahu Ekber.: Bu kadın baş örtülü bir müslüman türk kadınını oynayan müslümanlıga büyük hakaret eden kadın değilmi Paranın köpeği mikrofonu öpmüş vay be helal vallahi gözlerim yaşardı 8 6 Yanıtla
  • MTN2015: Bide benimkini öpse 5 8 Yanıtla
  • Suatcım: Yenge maliden uzak dur 9 1 Yanıtla
  • aslan ağaoğlu: mehmet ali de iyi topçudur 9 1 Yanıtla
  • Aslan: Olan bu yengede iyice zıvanadan çıktı senin m.alınin yanında ne işin var affetmez ha 7 2 Yanıtla
  • sivridil: Alışmış 0 0 Yanıtla

Advertisement