YÖK Başkanı Bü'de Öğrencilerle Biraraya Gelecek - Son Dakika
Yerel

YÖK Başkanı Bü'de Öğrencilerle Biraraya Gelecek

YÖK Başkanı Bü\'de Öğrencilerle Biraraya Gelecek

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK’ün Bartın Üniversitesi’nde düzenlediği ‘Kültür Sanat Söyleşileri’ programına katılacak.

16.11.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK'ün Bartın Üniversitesi'nde düzenlediği 'Kültür Sanat Söyleşileri' programına katılacak.

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Bartın Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kültür Sanat Söyleşileri' kapsamında öğrenciler ve öğretim elemanlarıyla biraraya gelecek. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan konuyla ilgili yaptığı açıklamada "YÖK tarafından her ay farklı bölgelerdeki yeni kurulan üniversitelerimizde düzenlenecek olan söyleşilerin ilki 19 Kasım Perşembe günü Bartın Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. YÖK Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK üyeleri ve Atatürk Kültür Merkezi Başkanı Prof. Dr. Turan Karataş'ın katılacağı etkinlikte, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Namık Sinan Turan, 'İki Ses Bir Dünya Ümmü Gülsüm ve Feyruz, Ortadoğu'da Müzik ve Toplum" konusunda bir söyleşi yapacak. Söyleşi öncesinde Öğretim Görevlisi Bilen Işıktaş bir dinleti sunacak" dedi.

İLK ETKİNLİK BÜ'DE

YÖK'ün ilk olarak Bartın Üniversitesi'nde düzenleyeceği ve geleneksel hale getireceği etkinliklerde edebiyat, müzik, tasavvuf, felsefe, sinema, geleneksel Türk süsleme sanatları, spor, tarih, sosyoloji ve psikoloji konularında alanında tanınmış kişilerin ya da uzmanların katılacağı söyleşiler düzenlenecek. Kültür sanat söyleşilerinde öğrencilerle samimi bir ortamın oluşturulması düşünülürken aynı zamanda üniversitelilerin gelişen dünyada geçmiş ile gelecek arasında bağ kurmaları hedefleniyor. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel YÖK Başkanı Bü'de Öğrencilerle Biraraya Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement