YÖÇEYDER'den Eğitim Çağrısı - Son Dakika
Güncel

YÖÇEYDER'den Eğitim Çağrısı

YÖÇEYDER\'den Eğitim Çağrısı

YÖÇEYDER, hayırseverlere çağrıda bulunarak; çeşitli üniversitelerde okuyan Sakarya'lı yetimlerin 2. Öğretim harçları için yardım çağrısında bulundu.

05.02.2016 10:31  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa adaı YÖÇEYDER olan Yetim Öksüz Çocukları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Türkoğlu; Türkiye genelindeki ve Sakarya'daki hayırseverlere eğitim noktasında çağrıda bulundu.

Türkiye'nin değişik üniversiterinde okuyan Sakarya'lı yetimlerin 2. Öğretim harçları için 7000 TL'ye ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Ali Türkoğlu; her zaman olduğu gibi, hayırsever Sakaryalıların katkılarıyla bu güne kadar yetim ailelerin her türlü ihtiyaçlarını destek verdiğini, bu konuda da ailelerin bu taleplerine gerekli ilgiyi göstereceğini beklediklerini söyledi. Başkan Türkoğlu; YÖÇEYDER'e eğitim noktasında yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin derneğin Türkiye Finans Katılım Bankası TR75 0020 6001 0999 0664 8700 01 nolu hesabına yardım edebileceklerini belirtilirken, Dernek hakkında da; Ulus Caddesi No: 37 Adapazarı adresinden ve www.yoceyder.org.tr Web Adresinden bilgi alınabileceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel YÖÇEYDER'den Eğitim Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement