Yılmaz Vural: Şans Böyle Olacaksa İçine Edeyim Bu Oyunun - Son Dakika
Spor

Yılmaz Vural: Şans Böyle Olacaksa İçine Edeyim Bu Oyunun

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Cenk Tosun'un golü şans golü. Şans böyle olacaksa içine edeyim bu oyunun." dedi.

27.04.2015 22:37  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deplasmanda Beşiktaş'a son saniye golüyle 2-1 yenilen Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Vural'ın sözleri:

"Bir emek veriliyor tabii. En azından maçı berabere bitirsek iyi olurdu. Beşiktaş'ı kutluyorum. Son sıralardaki bir takım ve liderlik mücadelesi eden takım kafa kafaya oynadı."

"7 DAKİKA UZAYAN MAÇ GÖRMEDİM"

Gördüğümüz kırmızı kart sanki kırmızı değil. Ama hakem arkadaşımız öyle karar verdi. 7 dakika uzatma... Türkiye liginde hangi takım 7-8 dakika uzatmalı maç oynadı? Bilmiyorum. Sonuç olarak kaybettik.

"BABANIZIN DÜDÜĞÜ DEĞİL..."

Karabükspor takımı ligden düşmemeli. İyi oynadığımızda da olmuyor. Hakem kardeşlerimizden hep rica ediyoruz etkilenmeyin. Babanızın düdüğü değil öttürmeyin yani düdüğü. Ben maçtan sonra ağladım. 62 yaşındayım ve ağladım. Adalet sizlere teslim edilmiş ama bunu yapmayın. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Oyunun gereğini yaptılar. Sonuçta futbol sonuç oyunu ve kaybediyorsunuz.

"LİGDE KALACAĞIZ..."

İyi mücadelenin ötesinde iyi oynamaya çalışıyoruz. Hücumun ve savunmanın gereklerini yapıyoruz. Büyük ya da küçük takım fark etmeksizin. MAça ortak olmaya çalışıyoruz. Pas yapıyoruz topu çecviriyoruz. Ben inanıyorum bu takım ligde kalacak kalmalı. Bunu soyunma odasında da arkadaşlarıma söyledim. Futbol oynanmayla kazanılan bir sporsa biz ligde kalacağız.

"İÇİNE EDEYİM BÖYLE OYUNUN..."

90+1'de 4'e 1 yakaladığımız pozisyonda yorgunluktan dolayı pası aktaramadı Hakan. Atsa işte maçı bize getirirdi. Böyle küçük detaylar bizim aleyhimize oluyor. Gole bakıyoruz döndü ortayı açtı kafayı vurdu gol oldu. Şans böyle olacaksa içine edeyim bu oyunun. Tamamen şansa dayalı bir gol."

Yılmaz Vural: Şans Böyle Olacaksa İçine Edeyim Bu Oyunun
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yılmaz Vural: Şans Böyle Olacaksa İçine Edeyim Bu Oyunun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Mahmut tuğtağ: Yapacak bişe yok şike bahçe= şiketaş 29 11 Yanıtla
  • Amokachi: 2010 2011 şampiyonu trabzonsporun kupasini verin hirsiz bahçe yoksa avrupaya şampiyonlar ligine trabzonspor gider sıkecıler 9 23 Yanıtla
  • tohdi: 80 yaşına geldin hoca elle tutulur bi basarin yok spor dünyasının Nihat doğani oldun yazık 6 20 Yanıtla
  • karabuk: Şiketaş 15 6 Yanıtla
  • LazZiya: Fenere yatarken iyi , şikeci emenkikeyi fenere satarken iyi , 2 ligde de küme Düş beter ol. 12 8 Yanıtla
  • Bize Her Yer Trabzon: 3 büyüklere kıyaklar 9 8 Yanıtla
  • Beşiktaş: Allah'dan korkun be! Beşiktaş maçlarını hangi gözle seyrediyorsunuz. Hakem kardeşlerimiz bizim maçlarda deliriyorlar. Bu seneki 10. Kırmızı kart, sarı kartların haddi hesabı yok Allah'dan korkun. 9 8 Yanıtla
  • edep: böyle ağzını bozanlara lütfen mikrofon tutmayın 5 9 Yanıtla
  • numan: Galatasaraya neden laf yok hep ezilen tr de besiktas her zaman hakemler bizim onumuzu kesti sans kendilerinde olsa nolacakti 5 8 Yanıtla
  • KARTAL: Zoruna gitmesin renkliler koyduk sizede koyduk 6 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.


Advertisement