Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü'nü Okyanus Kolejleri Kazandı - Son Dakika
Eğitim

Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü'nü Okyanus Kolejleri Kazandı

Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü\'nü Okyanus Kolejleri Kazandı

Artı eğitim Dergisi ve egitimtercihi.com web sitesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

22.05.2015 14:48  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okyanus Kolejleri, "Kalbim Sahada, Kalbim Seninle" adlı projesi ile "Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi" ödülünü kazandı.

Türkiye'nin eğitim markası Okyanus Kolejleri, eğitim kalitesi ile öğrencilerini geleceğe hazırlamak, kampüsleri ile öğrencilerine bir yaşam merkezi sunmanın yanı sıra desteklediği sosyal sorumluluk projeleriyle de örnek bir eğitim kurumu olmaya devam ediyor.

Artı eğitim dergisi ve egitimtercihi.com web sitesinin "Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri" yarışmasına Okyanus Kolejleri Kalbim Seninle ve Kalbim Sahada Projesiyle katıldı. Oylama yaklaşık 1 aylık bir süre içerisinde internet üzerinde hakla açık olarak gerçekleştirildi.

Rekor Sayıda Katılım

Yarışmaya ilgi bu yıl her zamankinden daha fazla oldu. 85 bin 559 oyla rekor katılımın gerçekleştiği oylamada Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi dalında en çok oyu Okyanus Kolejleri aldı.

Hayat Kurtaran Proje

20 Mayıs 2015'te İstanbul Elite World Hotel'de gerçekleştirilen ödül törene Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Lokman Demiray ve Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Genel Müdür Yardımcısı Mesut Taşköprü katıldılar. Artı Eğitim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cem Kaçmaz'ın açılış konuşması ile başlayan törende Lokman Demiray Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü'nü Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Eş Başkanı Cem Gulan'dan aldı.

Demiray oylarıyla destek verenlere teşekkür ederek "Okyanus Kolejleri ulusal ve uluslararası spor ve proje yarışmalarda kazandığı başarılara, kurum olarak da kazandığı bu başarı ile bir yenisini ekledi. Kalbim Sahada ve Kalbim Seninle Projeleri ile Okyanuslu öğrenciler ünlülerle birlikte kalp sağlığı konusunda büyük bir farkındalık yaratarak, hayat kurtaran bir çalışma gerçekleştirdiler. Emeği geçenleri tebrik ediyor bu ödülü onlar adına alıyorum" dedi.

Ayrıca törende Yılın Kamu Kurumu ödülünü de İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü aldı.

"Kalbim Seninle ve Kalbim Sahada" Sosyal Sorumluluk Projeleri Hakkında

Okyanus Kolejleri öğrencileri 'Kalbim Sahada' ve 'Kalbim Seninle' de, sanatçılarla ve sporcularla birlikte gerçekleştirilen büyük projede görev alarak, sağlık alanında büyük farkındalık yaratmıştı.

Proje kapsamında Demet Şener, Ivan Sert, Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Emre Kınay, Oya Başar, Mustafa Sandal ve Ömür Gedik gibi sevilen birçok ünlü bebekleriyle objektif karşısına geçirerek, bebek ve çocuklarda görülen kalp rahatsızlıklarına dikkat çekmişti.

'Kalbim Sahada' projesiyle kalp hastalıklarının düzenli spor ve beslenme sayesinde engellendiğine dikkat çekilerek; özellikle çocukların spora başladıktan sonra sağlık kontrollerinin aksatılmadan yapılması gerektiğini farkındalığı yaratıldı.

Projeye Tamer Karadağlı, Mehmet Ali Erbil, Ersun Yanal, Emre Belezoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topuz, Mert Günok, Pierre Webo, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Tanju Çolak, Semih Saygıner, Ara Karanfil ve daha birçok sporcu katıldılar.

Projelerde Okyanus Kolejleri öğrencileri ünlülere kendi hazırladıkları soruları yönelterek, hem ünlülerde hem de toplumda kalp sağlığına önem verme farkındalığını oluşturdular. Ve ayrıca aldıkları eğitimle sosyal sorumluluğa ne kadar duyarlı olduklarını da göstermiş oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü'nü Okyanus Kolejleri Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement