Yıldız Tilbe Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Magazin

Yıldız Tilbe Hayranlarıyla Buluştu

Yıldız Tilbe Hayranlarıyla Buluştu

Ünlü ses sanatçı Yıldız Tilbe, dinlenmek üzere geldiği Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı köyünde hayranları ile buluştu.

10.08.2012 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü ses sanatçı Yıldız Tilbe, dinlenmek üzere geldiği Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı köyünde hayranları ile buluştu.

Önceki gün akşam çay Bahçesi'nde, Hakan Karcı, Sedat Genç, İsmail Gürsoy ve Onur Çıvgın'ım oluşturduğu Grup Fer'i dinleyen ünlü sanatçı Yıldız Tilbe mini bir konser verdi. Tilbe, hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

"ÇAMURHAMAMI KÖYÜ'NDE NOSTALJİ YAŞIYORUM"

Salihli'nin Çamur hamamı Köyü'ne hiç de yabancı olmadığını belirten Tilbe, "Ben İzmirli olduğum için Çamur hamamı köyüne rahmetli annemle çok geldim. Annemin vefatından sonra fırsat buldukça geliyorum. Hem dinleniyorum, hemde nostalji yani çocukluk yıllarımı yaşıyorum. Salihli gençlerin oluşturduğu grubu dinledim. Yorumlarını beğendim. Kendilerine ait bestelerinin de

olduğunu söylediler.Bu genç yeteneklerin sanat alanında hakkettikleri yere gelmeleri için İstedikleri takdirde gerekli desteği veririm"dedi.

"BU YIL ALBÜM ÇALIŞMALARIM YOK"

Kendi eserlerinden oluşturduğu albümlerle müzik severlerin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Yıldız Tilbe," 1994 yılında 'Delikanlım' ismini verdiğim ilk albümü çıkardım. ve bu albümün ardından günümüze kadar gelen süreçte 15 albüm çıkardım. Bu da yaklaşık 150 şarkı ediyor. Bu yıl yeni albüm çıkarma gibi bir projem yok. Önümüzdeki yıl yeni bir albümle müzik severlerimizin huzuruna çıkacağım. Şu anda dinlenmeyi tercih ediyorum. Bugün Salihli'nin Çamur hamamı köyünde sakin bir ortamda tatil yapıyorum. Bir taraf tanda gelecek yılın programını yapıyorum.Sizlerle bir çay içim sohbet edip,bu genç yetenekleri dinlemek istedim.Bu organizasyonu gerçekleştiren TV Yapımcısı arkadaşım Mukadder Yalnız'a teşekkür ederim.Gerçekten benim için değişik bir akşam oldu.Siz dostlarımla sohbet ettim. Hayranlarımla buluştum. Bir de mini konser vererek akşamı renklendirdik" dedi.

"DAVULUN SESİ UZAKTAN GÜZEL GELİYOR"

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe gazetemize yaptığı açıklamada,"Ben Anadolu kadınıyım. Örf ve ananelerimize uygun mütevazi bir yaşantım var. Mesleğimin gereğini de sahnede yerine getiririm. Yurt dışına açılmak istemiyorum. Ülkemizin her yöresi çok güzel. ve ben Osmanlı sazları hariç Türk sazlarının tamamını kulladım. Bugüne kadar turneye çıkmadım. Artık günümüzde turne diye bir deyim kalmadı. Festivaller adı altında halk konserleri yapılıyor. Bu festivalleri de belediyeler düzenliyor. Teklif gelirse Manisa ve yöresinde halk konserlerine seve seve gelirim. Günümüzde sanat adına söyleyecek olursak her şey zorlaşıyor. Yeni sanatçılar için daha da zorlaşıyor. Allah yardımcımız olsun. Davulun sesi uzaktan güzel geliyor. Ama iş göründüğü gibi değil. Her mesleğin bir zorluğu var. Ben kendimi bu alanda ortada görüyorum.Bana sen niye Kürtçe şarkı söylemiyorsun diyorlar. Ben Kürtçe bilmiyorum.Türkçe konuştuğum için şarkılarımı da Türkçe söylüyorum" dedi.

"AŞKIN ACISINI VE SEVİNCİNİ BİLİYORUM"

Tilbe, 'aşık mısın' sorusuna "Evet aşığım, insanlara, doğaya aşığım. İnsan ve doğa sevgisi bir insanda yoksa mutlu olamaz. Mutlu ve huzurlu olmak içinde sağlıklı olmalısın. Ben her şeyin başı sağlıktır diyorum. Bendeki bu doğa ve insan sevgisi güzel besteler yapmamı sağlıyor. Çünkü aşkın acısını ve sevincini biliyorum ve tarifini de 1994 yılında Delikanlım, 1995 yılında Dillere Destan, 1996 yılında Aşperest, 1998 yılında Salla Gitsin Dertleri, 2001 yılında Gülüm, 2002 yılında Haberi Olsun, 2003 yılında Yürü, 2004 yılında Yıldız'dan Türküler, Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım, 2005 yılında Papatya Baharı ismini verdiğim albümlerimde anlattım" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Yıldız Tilbe Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement