Yıldız: Bundan Sonraki Seçim 4 Yıl Sonra Olsun - Son Dakika
Güncel

Yıldız: Bundan Sonraki Seçim 4 Yıl Sonra Olsun

Yıldız: Bundan Sonraki Seçim 4 Yıl Sonra Olsun

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, oyunu Kayseri'de Besime Özderici İlkokulu 1007 numaralı sandıkta kullandı.

01.11.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, oyunu Kayseri'de Besime Özderici İlkokulu 1007 numaralı sandıkta kullandı. Çıkışta gazetecilere "Oyumu nereye kullandığımı sormayacak mısınız ?" diye espri yapan Taner Yıldız, "Bundan sonraki seçim 4 yıl sonra olsun" diye temennide bulundu.

AK Parti Kayseri 2'nci sıra milletvekili adayı Taner Yıldız, merkez Melikgazi İlçesi Besime Özderici İlkokulu'nda oyunu kullandıktan sonra gazetecilere "Seçimlerin kazasız belasız geçmesini diliyorum. Geçen seçimde katılım yüzde 80'lerin üzerindeydi. Bu seçimde ise yüzde 90'lara ulaşmasını bekliyorum. Vatandaşlarımızın mutlaka oylarını kullanacaklarını umuyorum" dedi.

ÖZHASEKİ OYUNU KULLANDI TORUNU SEVDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, oyunu, Ak Parti Kayseri milletvekili Yaşar Karayel ile Melikgazi İlçesi Tavlusun Mahallesi Hasan –Nuriye Ünlem İlkokulu'ndaki 1604 numaralı sandıkta kullandı. Özhaseki, oy kullanacağı okula eşi Neşe Özhaseki, çocukları ve torunlarıyla geldi. Özhaseki oyunu kullandıktan sonra gazetecilere, şöyle dedi:

"Seçimler ülkemize ve insanlık alemine hayırlar getirsin. Seçimler sonrası güçlü ve tek başına bir iktidar olmasını, olmadığı takdirde milletin iradesidir deyip, başımızın üstünde tutacağız. Biz seçim öncesi gerekenleri söyledik, şimdi sıra millette. Sonuç ne olursa olsun başımızın üstünde."

Milletvekili Yaşar Karayel de, "Seçimlerin hemen ardından gireceğimiz 2016 yılı ülkemiz açısından bereketli, huzur, barış ve beraberlik yılı olsun. Bu seçimler gerçekten sadece ülkemiz için değil bölgemiz ve dünyamız açısından önemli. Herkesin gözü de üstümüzde" diye konuştu.

KATILIM ÖĞLEYE KADAR YÜZDE 65'LERE DAYANDI

Öte yandan, Kayseri kent merkezi ile Talas, Hacılar, İncesu gibi merkez ilçelerde seçime katılım oranı hayli yüksek oldu. Öğle saatlerine kadar Kayseri'de katılım oranı geçtiğimiz seçime oranla artarak, yüzde 65'le yükseldi. Talas İlçesi Müncibe Germirli Okulu'nda 3 kata çıkarak oy kullanan yaşlı bir kadın yanındaki yakınlarına, "Bunlar aralarında anlaşsaydı da biz bir daha sandığa gitmesek olmaz mıydı?" diye sızlandı.

Battalgazi Mahallesi'nde ise 75 yaşındaki Havva Sarıkaya, elindeki değneğe dayanarak, oy kullanacağı okula gitti. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıldız: Bundan Sonraki Seçim 4 Yıl Sonra Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement