Yılbaşında En Yüksek Zammı Alacak İş Kolu Belli Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Yılbaşında En Yüksek Zammı Alacak İş Kolu Belli Oldu

Tüm çalışanlar yeni yıl zammını bekliyor. 2016 yılında en yüksek zammı ise yazılım sektöründe çalışanlar alacak.

23.11.2015 15:31  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hay Group Global yönetim danışmanlık şirketi Ağustos-Kasım arası Türkiye'deki bin 387 şirkette araştırma yaptı. 714 bin 832 çalışanla görüşüldü. Araştırma sonucuna göre yazılım işinde çalışanlar önümüzdeki yılın başında yüzde 10 zam alacak.

İKİNCİ SIRADA E-TİCARETÇİLER VAR

Araştırmada 51 sektör incelendi. Zam oranlarına göre yüzde 9,5 ile E-Ticaret sektörü yazılımcıların ardından en iyi ikinci oranı alacak.

ELEKTRİK-ELEKTRONİK ÜÇÜNCÜ SIRADA

Elektrik–Elektronik sektörü çalışanları bu yıl yüzde 8 zam alması bekleniyor. Bu oran onları üçüncü en iyi zam alacak sektör yaptı.

DEVLER BELİRLEYECEK

Hay Group Türkiye Genel Müdürü Gökhan Toğrul, dünya devlerinin piyasayı belirleyeceğini, orta ölçekli yerli şirketlerin de zaman içinde bu doğrultuda hareket edeceğine inandığını söyledi.

Yılbaşında En Yüksek Zammı Alacak İş Kolu Belli Oldu

Son Dakika Ekonomi Yılbaşında En Yüksek Zammı Alacak İş Kolu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • tülin: resimdeki bayanlar ingilizmi,almanmi isvicreli gavurlarmi,,yoksa bizdeki cehapeli gavurlarmi,bir türlü cözemedim. 24 40 Yanıtla elif ağaç: insana sadece insan olduğu için değer veremeyen ırkçı faşist dolmuş Türkiyeme .yazık. 13 4 İNSAN: SANA NE RESIMDEN kız haberını oku :D 10 6
  • GERÇEKÇEK: Adaletin yok dünya adaletin yok tanrım , patronlar milyar dolarlar kar edip milyon dolarlık saatler takarken işçiler ne bi ev alabiliyor ne düzgün bir maaş . Yazıklar olsun bunda emeği geçen ve bu adaletsizliği sağlayıp buna susan herkese ! 27 7 Yanıtla
  • veli: Tülin aş kendini millet uzaya gitti...sen carsaflimisin 3 14 Yanıtla
  • Adanalı : münafıklarrr :D 3 11 Yanıtla
  • 78: 24 kıskanma mıllet memur olmak ıcın çok ugrasıyo 9 1 Yanıtla
  • 555: Eğer onlar,HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakını, demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar başımıza gelmezdi.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu (diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları) seçmişler.Yol yakın iken dönmelidirler. 5 2 Yanıtla
  • MUHAMMED ARSLAN: TULIN O GAVUR DEDIKLERIN SENDEN ON KAT DAHA USTUN INSAN SEN BU AKLINLA FAZLA YASAMAZSIN 4 2 Yanıtla
  • matrax: böyle adeletmi olur , böyle kankınmamı olur akp milletvekilleri ben tokattan yazıyom tokatın 5000 nüfuslu yeşilyurt ilçesine işkurdan 220 işci alındı peki çalışan kaç kişi 23 kşi diğerleri ne yapıyor geziyor yani salla başını almaaşını bu adalet şimdi 3 yıldır sürekli işkur a kayıt yaptıran gariban insanlar neden alınöıyorda aylığı olduğu halde bazılarına 2 aylık ödeniyor sizde vijdan varmı yazık çok yazık , alınan 220 işcinin 197 nereye alındı denetim yokmu din iman yokmu 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzurum'da konut satışları düştü
    14:40 Erzurum'da konut satışları düştü

    TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Erzurum'da Mart ayında 623 konut satışı gerçekleşti. İpotekli satışlarda 26. sırada yer alan Erzurum, diğer satış türleri kategorisinde ise 35. sırada yer aldı. İl, bölgesel konut satış performansı kaydında ise 2. sırada yer aldı.

  • Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi
    13:59 Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi

    DHMİ Genel Müdürlüğü, Kars Harakani Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Mart ayında Kars Harakani Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiği 46 bin 846 olarak gerçekleşti. Ayrıca, iç hatlarda 349 uçak iniş-kalkış yaparken, toplamda 409 ton yük taşındı. 2024 yılının ilk 3 ayında ise Kars Harakani Havalimanı'nda toplamda 163 bin 102 yolcu, bin 019 uçak ve bin 578 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Giresun'da Salep Üretimi Yaygınlaşıyor
    13:41 Giresun'da Salep Üretimi Yaygınlaşıyor

    Giresun'da dünyanın en kaliteli tescilli fındığının üretildiği bölgede, fındığa ek gelir olarak salep üretimi yaygınlaştırılıyor. Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında 43 çiftçiye salep yumru dağıtımı yapıldı ve ilk hasat gerçekleştirildi. Mehmet Davut'a ait salep bahçesinde 1 metrekarelik alandan 1 kilo 670 gram gibi yüksek bir verim elde edildi.

  • Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi
    13:26 Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi

    Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Odası Başkanı Yakup Örenci, mali müşavirlerin işlerini yapamaz duruma geldiğini belirterek, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın dijital sistemlerinin sorunsuz çalışması ve mali tatilin gerçek anlamda uygulanmasını talep etti. Örenci, ayrıca beyan bildiriminin sadeleştirilmesi ve muhasebe işlemlerinin uygulanabilir hale getirilmesini istedi.

  • Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya
    13:16 Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya

    Ardahan'ın Posof ilçesi, 36 milyon lira borcuyla gündemde. Belediye Başkanı Erdem Demirci, borcun karşılığı olmadığını ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

  • Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi
    13:03 Osmaniyeli Restoran İşletmecileri, Cafe ve Restoran Boykotuna Tepki Gösterdi

    Osmaniyeli restoran işletmecileri, Türkiye çapında 20-21 Nisan tarihlerinde yapılan cafe ve restoran boykotuna tepki gösterdi. İşletmeciler, yüksek maliyetler ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle fiyatları artırmak veya işletmeleri kapatmak dışında başka bir seçenekleri olmadığını belirtti. Üretimin olmadığı sürece işletmelerin batmaya mahkum olduğunu ifade eden esnaflar, üretimin artmasıyla birlikte fiyatların düşeceğini ve vatandaşların daha uygun fiyatlarla yemek yiyebileceğini dile getirdi.


Advertisement