Yıkama ve Dezenfekte Aracı - Son Dakika
Güncel

Yıkama ve Dezenfekte Aracı

Karacabey Belediyesi hayata geçirdiği yeni uygulama ile bundan böyle ilçenin tamamında bulunan çöp konteynırlarını, tahsis edilen otomatik çöp konteynırı yıkama aracıyla dezenfekte edecek.

30.07.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uygulama hem mikrobik kirliliği ortadan kaldırıyor, hem kokuyu engelliyor hem de sinek gibi haşereleri çöp konteynırından uzak tutuyor.

Geçtiğimiz günlerde test için ilçeye gelen otomatik çöp konteynırı yıkama ve dezenfekte aracının çalışma şeklini Temizlik İşleri Müdürü Kenan Gündem ve Destek Hizmetler Müdürü Ahmet İni ile birlikte inceleyen Başkan Ali Özkan araç hakkında gelen yetkililerden ayrıntılı bilgi aldı.

Bu hafta sonu itibariyle Yeniköy'de çöp toplama aracıyla birlikte çalışmalarına başlayacak olan temizleme ve dezenfekte aracı çöp kamyonlarının konteynırları boşaltmasıyla birlikte boş olan konteynırı kendi haznesinde işleme tabi tutacak.
Yapılan işlem sonrası çöp konteynırı hem mikrobik bakterilerinden arındırılmış hem de kötü kokuyu ortadan kaldırmış olacak. Bunun yanında görüntü kirliliğini de yok eden çalışmanın özelikle son günlerde dikkat çeken sinek sorununa da engel olması bekleniyor.

Belediye Başkan Ali Özkan Yeniköy'de başlayacak çalışmaların önümüzdeki günlerde tüm ilçede uygulanacağı duyurdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıkama ve Dezenfekte Aracı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement