Yiğidoların Kaptanı Camiaya Umut Verdi - Son Dakika
Spor

Yiğidoların Kaptanı Camiaya Umut Verdi

Yiğidoların Kaptanı Camiaya Umut Verdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da, takım kaptanı Adem Koçak, sezona iyi başlangıç yapamamalarına rağmen Avrupa kupalarına katılma yolunda iddialı oldukları mesajı vererek, camiayı umutlandırdı Kırmızı beyazlı ekipte 3. sezonunu geçiren Koçak: "Geçen sezon da lige çok iyi başladığımızı söyleyemeyiz.

01.10.2014 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SERHAT ZAFER - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da, takım kaptanı Adem Koçak, sezona iyi başlangıç yapamamalarına rağmen Avrupa kupalarına katılma yolunda iddialı oldukları mesajı vererek, camiayı umutlandırdı.

Kırmızı-beyazlı ekipte 3. sezonunu geçiren Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon lige iyi başlangıç yapamadıklarını söyledi.

İyi futbol oynadıklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını ifade eden Koçak, "Ligde son oynadığımız Galatasaray maçına baktığımızda bu farkı görebiliriz. Çok pozisyon yakaladık ama şanssızlığı bir türlü kıramadık. İyi oynuyoruz ama karşılığını alamıyoruz. İnşallah bu şanssızlığı Gençlerbirliği maçında kırarız ve maçtan alnımızın akıyla ayrılırız" dedi.

Gençlerbirliği maçıyla kötü gidişata son vermek istediklerini kaydeden Koçak, taraftarlardan bu maçta takımı desteklemelerini istedi.

"Taraftarımız bize güvensin"

Sivasspor'un geçen sezonu ilk 5 içerisinde tamamladığını ancak aldığı ceza nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ne katılamadığını hatırlatan Koçak, bu sezon camiaya Avrupa kupaları mutluluğu yaşatmak istediklerini söyledi.

Taraftarlardan bu konuda kendilerine güvenmelerini isteyen Koçak, "Geçen sezonda lige çok iyi başladığımızı söyleyemeyiz. Bundan daha iyiydik ama çok da iyi başlamamıştık. Bizim hedefimizde sapma yok, önümüzde daha 30 maç var. Avrupa kupalarına katılmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Koçak, teknik direktörleri Roberto Carlos'un takımı sürekli motive ettiğini, ligi üst sıralarda bitirme düşüncesini anlattığını dile getirerek, "Carlos, bize iyi bir takım olduğumuzu ve Avrupa kupalarına katılmayı hak ettiğimizi söylüyor. İnşallah Avrupa kupalarına katılırız" ifadesini kullandı.

Takıma bu sezon yetenekli isimlerin katıldığına dikkati çeken Koçak, bu futbolcular forma şansı buldukça Sivasspor'un daha iyi yerlere geleceğini belirtti.

Sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini ve takımın üzerinde baskı olduğunu ifade eden Koçak, "Gençlerbirliği maçını galibiyetle atlatırsak hem yeni transferlerimizin kalitesinin hem de takımın kalitesinin yukarı doğru gideceğini düşünüyorum" dedi.

"Roberto Carlos, çok neşeli ve pozitif bir insan"

Koçak, geçen sezonki performansını bu sezon da göstermenin gayreti içerisinde olacağını belirterek, "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Oynayan, oynamayan herkes bu takım için bir şeyler yapma gayretinde. İdmanlarda elimden geldiğince iyi çalışıp bunu maça yansıtmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Orta saha oyuncusu Koçak, teknik direktörleri Roberto Carlos'un çok neşeli ve pozitif bir insan olduğunu ifade ederek, "Sahanın içerisine girdiğimiz zaman hepimiz çok mutluyuz. Güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz" dedi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yiğidoların Kaptanı Camiaya Umut Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement