Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Birinci Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Birinci Belli Oldu

Yetenek Sizsiniz Türkiye\'de Birinci Belli Oldu

Beşincisi düzenlenen Yetenek Sizsiniz Türkiye'de birinci ilizyon gösterileriyle beğeni toplayan Burak ve Kıvanç ikilisi oldu.

25.02.2014 00:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl beşinci sezonu gerçekleştirilen sevilen yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de final heyecanı yaşandı. Yarışmanın birincisi ilizyon gösterileriyle beğeni toplayan Burak ve Kıvanç olurken 250 bin liralık büyük ödülün de sahibi oldu.

İZLEYENLERİ EKRANA KİLİTLEDİ

Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve Hülya Avşar, Eser Yenenler ile birlikte jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye, izleyenleri final bölümüyle ekran başına kilitledi. Birbirinden etkileyici performansların yer aldığı gecede dünya standartlarında gösteriler sergilendi.

KIYASIYA ÇEKİŞME

Yarışmanın finalinde en çok SMS oyu ile Beyoğlu birinci noter vekili Feryal Alkan'ın onayladığı sonuçlara göre ilk ikiye girip oylama hakkı kazanan birinci finalist Emre Erdin olurken ikinci finalist ise ilizyonist Burak ve Kıvanç oldu.

İki finalistin açıklanmasının ardından 20 dakikalık SMS oylaması sonucunda birinciliği Burak ve Kıvanç kazanırken 250 bin liralık büyük ödülünde sahibi oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Birinci Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • aziz: ''Ahlaksızca bir montaj ürünü ve tümüyle gerçek dışı''PUHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA 19 33 Yanıtla aziz: montaj ve manidar kelimelerini ne kadar çok kullanır oldunuz.9 kişi beğenmiş 9 kişi beğenmemiş hala P orandasınız durmak yok yola devam :) 0 0
  • Mesut CİN: vatana millete hayırlı olsun...... 15 29 Yanıtla
  • diyar laçin: baştan belliydi zaten sırf retingler artsın diye değişik isimler öne attılar 24 7 Yanıtla
  • Tekin: 2010 dan beri hersene Yetenek Sizsiniz birincisine ödül 500.000-TL idi. Bu sene neden 250.000-TL ? YARIYA neden indi ödül ? 29 0 Yanıtla ttt: mesaj oylar az geldı begenmedıler reklema grdıler döndüler hepsı kayıp konukları alp ugurluyor eeee ceplerı dolmadı zaaarr :)) 0 0
  • MAZLUM: ŞAHİN KENDİRCİ YALAN OLDU YANİ :// 16 11 Yanıtla
  • tnr: bu nasıl bir oyun bu nasıl bır iş anlamadım yazık oraya o kadar katılana birincını bellı oldugu böyle yarışmalara katılmayın arkadaşım.. geçen sene direk söylenen ikinci birinci sankı breabere gıbı .. bu sene gine oylamaya tutuluyor..demek acunun cebını dolduramı ılk oylar... 15 5 Yanıtla
  • de22: AYHAN ÖZTÜRK <3 3 2 Yanıtla
  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement