Yeşil Sahalardan Sonra Minderde de Kavga - Son Dakika
Güncel

Yeşil Sahalardan Sonra Minderde de Kavga

Yeşil Sahalardan Sonra Minderde de Kavga

Yeşil sahalardan sonra minderde de kavga Rize'deki güreş maçlarında yumruklar havada uçuştu Grekoromen Stil Türkiye Güreş Süper Ligi'nin 5. haftasında Çaykur Rize ile Akhisar Belediye takımları arasında yapılan müsabakada olaylar çıktı.

23.11.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil sahalardan sonra minderde de kavga

Rize'deki güreş maçlarında yumruklar havada uçuştu

Grekoromen Stil Türkiye Güreş Süper Ligi'nin 5. haftasında Çaykur Rize ile Akhisar Belediye takımları arasında yapılan müsabakada olaylar çıktı.

Rize Yeni Şehir Spor Salonu'nda 84 kilo müsabakaları sırasında minder kenar yönetimi ve seyirciler arasında başlayan sözlü tartışma, seyircilerin sahaya girmesiyle büyüdü. Çaykur Rize takımından bir sporcunun ağabeyi olduğu belirtilen bir kişi sahaya inerek, Akhisar Belediye Antrenörü İsmail Göze'ye saldırdı. Tribünden inerek mindere koşarak gelen kişi yumruklar savurmaya başladı. Çıkan kavgaya sporcular ve seyirciler de dahil olurken, polisin müdahalesi sonrası kadın ve çocuklar hariç tüm seyirciler salon dışına çıkarıldı.

Emniyet güçlerinin önlem almasına rağmen Akhisar Belediye takımı son müsabakalara çıkmadı ve maçlar yarıda kaldı. Skor 3-3 iken çıkan olaylar nedeniyle maçlar tatil oldu. Maçlar hakkındaki kararı ise Türkiye Güreş Federasyonu'nun görüntüleri izledikten sonra vereceği öğrenildi.

Olaylar sırasında yaralanan ve darp raporu alığı belirtilen antrenör İsmail Göze'nin, kendisine saldıranlar hakkında suç duyurusunda bulunacağı da belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeşil Sahalardan Sonra Minderde de Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement