Yeşil Deniz'in Çekimleri Ödemiş'te Başladı - Son Dakika
Güncel

Yeşil Deniz'in Çekimleri Ödemiş'te Başladı

Yeşil Deniz\'in Çekimleri Ödemiş\'te Başladı

İzmir'in Ödemiş İlçesi, gelecek ay TRT'de yayınlanmaya başlayacak 30 bölümlük 'Yeşil Deniz' adlı dizi filmin çekimlerine ev sahipliği yapıyor.

19.09.2014 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş İlçesi, gelecek ay TRT'de yayınlanmaya başlayacak 30 bölümlük 'Yeşil Deniz' adlı dizi filmin çekimlerine ev sahipliği yapıyor.

Yapımcılığını Alper Özgürel, yönetmenliğini ise Yahya Samancılar'ın yaptığı 90'lı yıllarda bir Ege beldesinde yaşanan olayları konu olan 'Yeşil Deniz' adlı dizinin çekimleri Lozan Meydanı, cennet Bozdağ ve tarihi ve kültürüyle dikkati çeken Birgi Mahallesi'nde tüm hızıyla sürüyor. Başrollerini Burak Serdar Şanel, Öykü Çelik, Melis Babadağ'ın paylaştığı dizide, Emin Gürsoy, Zeynep Gülmez, Renan Bilek, Mert Turak, Burak Alkış, Ali Barkın rol alıyor. Dizinin başrol oyuncularından 26 yaşındaki Burak Serdar Şanel, çekimleri yapılan diziyle ilgili bilgiler verdi. Dizi filmde bir Ege hikayesi anlatıldığını aktaran Şanel, "90'lı yıllarda radyolardan insanlar birbirlerine istekte bulunuyorlarmış. 'Beyaz güvercinden yakışıklı prense' gibi verilen mesajlar ilgi ile karşılanıyormuş. Daha sonra, bunu parayla yapmaya başlamışlar. Para fikri İsmail'den çıkılıyor ama patron paraları cebine indiriyor, İsmail yine parasız kalıyor. Dizide radyonun başında 'İsmail' adında bir karakter var. Radyodaki istekleri O gerçekleştiriyormuş. Dizi de 'İsmail' karakterini ben canlandırıyorum. Herkes tarlada çalışıyor ama İsmail'in hayalleri var. İsmail'in hayalleri yükseklerde olduğu için 'İzmir'de belki bir radyo bulurum da gerçek denize inebilirim" hayallerini kuruyor. Bir de sevgilisi Sedef var. Onunla evlenme hayalleri kuruyor ama para her seferinde engel oluyor. Paranın peşinde koşmaya çalışıyor Sedef ile evlenebilmek için. Sedef'i almak için Zümrüt ile tanışıyor. Zümrüt ile olan ilişkileri canlanıyor ve daha sonra ikisinden de oluyor. Böyle değişik bir hikayemiz var" dedi.

Çekimleri Ödemiş'teki farklı mekanlarda sürecek dizinin ilk bölümünün gelecek ay TRT'de yayınlanmaya başlayacağı bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeşil Deniz'in Çekimleri Ödemiş'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AKHİSARDAN HAYRETTİN: En sevilen evimizin neşe kaynağı oldu cumadan pazartesi gününü dört gözle bekliyoruz teşekkürler basarilar dizinin devam ini diliyoruz. 0 0 Yanıtla

Advertisement