Yesevi Ocakları Başkanı Karslı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Yesevi Ocakları Başkanı Karslı Açıklaması

Yesevi Kültür Ocakları Pendik İlçe Başkanlığı tarafından Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde ’’Anadolu’ya talibiz” konulu bir konferans düzenlendi.

25.08.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yesevi Kültür Ocakları Pendik İlçe Başkanlığı tarafından Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde "Anadolu'ya talibiz" konulu bir konferans düzenlendi.

Konferansta konuşan Genel Başkan Adem Karslı, kamuoyunda ortaya çıkan 'bir siyasi hareketin kuruluşu' söylentilerine açıklık getirerek şöyle konuştu:

"Yesevi Kültür Ocakları hiçbir siyasi hareketin kuruluşu değildir. Yesevi Kültür Ocakları bir gençlik hereketidir. Her görüşten genç bu yapıya dahil olabilir. Biz, Yesevi Kültür Ocakları'na üyelikte üç şart arıyoruz. Bunlar, 'Anne ve babadan rıza almadan gelme, işini gücünü ihmal etme, vatan bilincin yoksa gelme."

Adem Karslı, herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi olmadıklarını belirterek şunları söyledi: "Gençlik sadece bayrak asan, alkış tutan, sorgusuz tabi olan bir yığın haline getirilmek istenmektedir. Yesevi Ocakları olarak biz, bu coğrafyanın Yesevi hoşgörüsüyle kaynaşmasını ve bilinçli gençler yetişmesini hedef alıyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yesevi Ocakları Başkanı Karslı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement