DP, Mihalıççık'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı - Son Dakika
Yerel

DP, Mihalıççık'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

Demokrat Parti, Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açtı.

15.03.2014 21:46  Güncelleme: 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti'nin (DP) Mihalıççık ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi açıldı.

DP Mihalıççık Belediye Başkan adayı Yusuf Kavaklı, açılışta yaptığı konuşmada, projelerini anlattı. Kavaklı, vatandaşların 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendisini desteklemesini istedi.

Eski bakanlardan Esat Kıratlıoğlu ise "Benim politik hayatımda edindiğim tecrübe, hangi partiden olursa olsun insanlar, birbirleriyle olan münasebetlerinde tekrar birbirinin yüzüne bakabilecek vaziyette olmalıdır" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi.

DP Eskişehir İl Başkanı Emre Demir, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şükrü Ketenci, Alpu Belediye Başkan adayı Mustafa Gökçe, partililer ve vatandaşların katıldığı etkinlik sonunda pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Mihalgazi seçim koordinasyon merkezinin açılışı

Öte yandan, DP'nin Mihalgazi ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin de açılışı yapıldı.

Demokrat Parti Mihalgazi Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Güven, açılışta yaptığı konuşmada, mahalli idareler seçimlerinin, ilçenin kaderini belirleyeceğini savundu.

DP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şükrü Ketenci de göreve seçildiği takdirde Mihalgazi'yi, eskiden beri bilinen tünel projesini hayata geçirip, turistik bölge haline getirmeyi planladıklarını aktardı.

Eski bakanlardan Muhammet Kelleci ise milletin yanlışı doğruyu ayırabildiğini ifade ederek, vatandaşlardan yerel seçimlerde oylarına sahip çıkmalarını talep etti.

Konuşmalardan sonra gerçekleştirilen açılışta, DP İl Başkanı Demir, diğer parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlar da hazır bulundu. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel DP, Mihalıççık'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement