Yerel Basından Yanal'a Büyük Öfke: Bu Kafayla Ancak Bodrum'a Gid'Ersun' - Son Dakika
Spor

Yerel Basından Yanal'a Büyük Öfke: Bu Kafayla Ancak Bodrum'a Gid'Ersun'

Yerel Basından Yanal\'a Büyük Öfke: Bu Kafayla Ancak Bodrum\'a Gid\'Ersun\'

Trabzon yerel basını, Eskişehirspor'a yenilen takımı eleştirirken Ersun Yanal'a öfke kustu. Yerel basının attığı başlıklardan en dikkat çekeni "Bu kafayla ancak Bodrum'a gidErsun" oldu.

18.05.2015 11:55  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un Eskişehirspor'a 2-0 yenilerek 4'üncülük yarışında büyük yara alması adeta bardağı taşıran son damla olurken hedefteki isim teknik direktör Ersun Yanal oldu.

23 MAÇTA 6 MAĞLUBİYET

Trabzonspor'lu bu sezon ligde 23 maça çıkan Ersun Yanal, 12 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 5 beraberlik alırken bordo mavili takım vasat bir performans ortaya koydu. Bordo mavililer bu süreçte 41 gol attı, kalesinde ise 32 gol gördü. Trabzonspor Yanal yönetiminde ligde 28 puan kaybederken 4'üncülük yarışında da rakiplerinin gerisinde kaldı.

ÜST ÜSTE 3 DEFA GALİP GELEMEDİ

Trabzonspor, Ersun Yanal döneminde ligde ilk kez 3 maç üst üste kazanma serisi yakalama fırsatını Eskişehirspor'a yenilerek kaçırdı. Yerel basın, Eskişehirspor mağlubiyetinden sonra Ersun Yanal'a çok sert eleştiriler yönelttiler, mağlubiyetin faturasını tecrübeli teknik adama çıkardılar.

"ESKİ TAS ESKİ HAMAM"

Karadeniz Gazetesi, "Başın göğe Ersun Hoca. Sıradan takımların oyuncağı durumuna bizi düşürdün ya, sana helal olsun", Son Nokta Gazetesi, "Eski tas, eski hamam. Bu kadarı da ayıp. Trabzonspor deplasmanda yine kayıp. Eskişehir'de mağlubiyetin adı Rezalet" ifadelerini kullandı.

"BU KAFAYLA ANCAK BODRUM'A GİDERSUN"

Kuzey Ekspres Gazetesi, "Bu kafayla ancak Bodrum'a GidErsun. Yanal böyle istedi. Eskişehir, Trabzonspor karşısında tarihi farkı kaçırdı. Antrenmanlarda seyrek görülen Ersun Yanal, çıkardığı anlamsız kadro ve yine oynatamadığı futbol ile hezimetin baş mimarı oldu" başlıklarını kullandı. "Ya Sabır!" manşetini atan Günebakış Gazetesi ise, "İşkencenin bitmesine iki hafta kaldı. Trabzonspor Eskişehir'de dağılırken ortaya konan futbol yine evlere şenlikti. Camia işkence altında" dedi.

"BU TAKIM SİZİNLE REZİL OLUYOR"

Karadeniz'in Sesi Gazetesi, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoglu ve teknik direktör Ersun Yanal'ın imza törenindeki fotoğrafını kullanırken, "Bu takım sizinle rezil oluyor. Aklını Fenerbahçe'den alamayan Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u Avrupa yarışında da yalan oldu. Hacıosmanoğlu hayal satıyor" diyerek sert eleştiriler yöneltti. Taka Gazetesi ise, "Kanser ettiniz. İşkence takımı. Trabzon, Eskişehir'de öyle bir maç çıkarttı ki taraftarını çıldırttı. Trabzonspor göndermeye Ersun Yanal'dan başlamalı" başlıklarıyla mağlubiyeti okuyucularına duyurdu.

İŞTE YEREL BASININ BUGÜNKÜ MANŞETLERİ...




Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yerel Basından Yanal'a Büyük Öfke: Bu Kafayla Ancak Bodrum'a Gid'Ersun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mardo: Hamsi Kafalılar; Ersun size Aziz Yıldırım'ın Hediyesidir.... Muhhahahahaaaaaa 8 5 Yanıtla
  • Mardo: Etme bulma Dünyası 8 0 Yanıtla

Advertisement