Yenimahalle Belediyespor Sezonu Açtı - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyespor Sezonu Açtı

Yenimahalle Belediyespor Sezonu Açtı

Ankara Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) kıl payı kaçıran Yenimahalle Belediyespor yeni sezonun startını verdi.

13.08.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) kıl payı kaçıran Yenimahalle Belediyespor yeni sezonun startını verdi.

Yenimahalle Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Hasan Doğan Stadyum'unda teknik direktör Kerem Güney yönetiminde sahaya çıkan mavi beyazlı ekip ilk antrenmanını yaptı. Oldukça neşeli geçen idman hafif tempolu koşu çalışmasının ardından 7'şerden 3 gruba ayrılan oyuncuların 5'e 2 pas çalışmasıyla son buldu.

TRANSFERİN ŞAMPİYONU YENİMAHALLE

Takımı baştan aşağı yenileyen mavi beyazlı ekip tam 20 futbolcuyla sözleşme imzalayarak kadroda revizyona gitti ve yeni sezon için hedefi şampiyonluk olarak belirledi. İç transferde, Emrah Tutum, Onur Pekkaya, Faruk Ceviz ve Arif Topal ile nikah tazeleyen Yenimahalle Belediyespor, dış transferde ise, Gökay Öztürk (Altındağ Bld.), Özgür Kaya (Çubukspor), Burak İpek (İlklerspor), Fatih Güngör (Sincan Bld.), Semih Yılbat (Yurtkur), Tarık Şahbaz (Gölbaşı Bld.), Anıl Aygül (Bağlum Bld.), Emre Çarpraz (Altındağ Bld.), Yusuf Kerim Kızılkaya (Sincan Bld.), Köksal Şahin (Kazan Bld.), Anıl Berat Kınacı (Pursaklar Bld.), Serhat Göçen (Sorgun Bld.), Mustafa Aydemir (Pursaklar Bld.), Kadir Peker Turhan (Altındağ Bld.) ve Yasin Yurtseven'e (Site Zafer) mavi beyazlı formayı giydirerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Başarılı alt yapı sistemiyle de isim yapan Yenimahalle Belediyespor, Furkan Aslan, Oğulcan Karakülah, İbrahim Baran, Emrecan Hacıoğulları ve Mehmet Ali Beyhan'ı A takıma çıkardı. Kadrosunu tecrübeli oyuncular ve genç yeteneklerle harmanlayan mavi beyazlılar, 2015-2016 sezonu öncesi iddialı bir takım oluşturdu.

"YENİ BİR HAYAT BULUP HEDEFE ULAŞMAK İSTİYORUZ"

Yeni sezon öncesi transferleri değerlendiren ve kulübün hedeflerinden bahseden Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, "Geride bıraktığımız sezonda Bölgesel Amatör Lig'i kendi hatalarımızdan dolayı kaybettik, bu yıl aynı hataları tekrarlamak istemiyoruz. Bu doğrultuda hepsi birbirinden değerli ve yetenekli olan oyuncular transfer ettik. Takımda bambaşka bir hava var. 2015-2016 sezonunda yeni bir hayat bulup hedefe ulaşmak istiyoruz" diyerek yaklaşan sezon öncesi camianın şampiyonluktan başka bir şey düşünmediğini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyespor Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement