Bingöl'de HDP'nin Seçim Minibüsünün Şoförü Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de HDP'nin Seçim Minibüsünün Şoförü Öldürüldü

Bingöl\'de HDP\'nin Seçim Minibüsünün Şoförü Öldürüldü

Bingöl'de HDP'ye ait seçim aracının şoförü Hamdullah Öğe, silahla vurularak öldürüldü.

03.06.2015 22:23  Güncelleme: 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde HDP'ye ait seçim aracının şoförü Hamdullah Öğe, silahla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Öğe'yi öldüren saldırganların minibüse de silahla ateş açtığı belirlendi.

ŞOFÖRÜN CESEDİ ARACA 100 METRE MESAFEDE BULUNDU

Karlıova HDP İlçe Başkanlığı'na ait olan ve seçim çalışmalarında kullanılan minibüs, bu akşam saatlerinde ilçeye 5 kilometre mesafedeki Serpmemaya ile Aşağıçayır mevkileri arasında terk edilmiş olarak bulundu. Minibüse silahlarla ateş açıldığı tespit edilirken, aracın şoförü Hamdullah Öğe'nin izine rastlanılmadı. Öğe'nin kaçırılma ihtimali üzerinde durulurken, bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri çevrede arama tarama faaliyetinde bulundu. Öğe'nin cesedi minibüse yaklaşık 100 metre mesafede bulundu. Yapılan ilk incelemede Öğe'nin silahla ateş açılarak öldürüldüğü belirlendi. Saldırganların ayrıca HDP seçim minibüsüne de silahlarla ateş açtıkları tespit edildi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ BÖLGEYE AKIN ETTİ

Öğe'nin cesedi Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güvenlik güçleri araç ve çevrede geniş çaplı incelemelerde bulundu. Saldırgan ya da saldırganları yakalamak için bölgede geniş çaplı araştırma başlatıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Bingöl Valiliği, Karlıova İlçesi'nde HDP seçim minibüsü şoförü Hamdullah Öğe'nin öldürülmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle denildi:

"İlimiz Karlıova İlçesi Yorgançayır Köyü nüfusuna kayıtlı Hamdullah Öğe isimli şahıs seçimde kullanılmak üzere HDP'nin kiraladığı aracı ile saat 21.30 sıralarında köyüne doğru seyir halinde iken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğramış ve aracıdan yaklaşık 25 metre ileride ölü olarak bulunmuştur. Olayın fail veya faillerini bulmak ve meydana gelen bu menfur hadiseyi tüm yönleriyle aydınlatmak için güvenlik güçlerimiz çok yönlü olarak araştırma ve soruşturma başlatmış olup, sonucundan ayrıca bilgi verilecektir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de HDP'nin Seçim Minibüsünün Şoförü Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (164)

  • ty: Ben bir akp liyim ama oyum { HDP } ye insanlık icin 93 57 Yanıtla
  • karslı byzade: akp li ortalık sıçanları iş basında bir milliyetçi olarak bdp barajı geçmeli vede geçecek ! 52 78 Yanıtla
  • Hemdem: Biz kürtler pravakasyona gelmiyecez..bunun şurasında pazara ne kaldıki..Ondan sonra kim ne istiyorsa hodri meydan 101 25 Yanıtla
  • T.A.K HACK TİM: C.BAŞKANI GİTTİĞİ HER YERDE HDP Yİ HEDEF GÖSTERİYOR VE İŞTE OLANLAR.C.BAŞKANI BUGÜN BİNGÖLDEYDİ VE YİNE HDP Yİ HEDEF GÖSTEREREK BU SALDIRIYA NEDEN OLDU . . . 103 20 Yanıtla
  • ----------------: kendileri vurmuşdur son günler oy için herşey yaparlar 26 97 Yanıtla
  • selim: Hdp yi durduramazsiniz 55 68 Yanıtla
  • Vatandas: Kendileri yapıyolar mağdur edebiyatı altından pkk çıkar 17 99 Yanıtla mahmut: sen çok film izlemeye baslamissin,ondanki beynin sulanmaya baslamis,biraz derslerine çalissan ailen için daha hayirli olursun. 1 0
  • Kürt İntikam Timi: Seçimden sonra görüşürüz... 68 44 Yanıtla
  • Tayipter: Kahrolsun akp yaşasın halkların kardesligi 28 83 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement